Leontina smršala 12 kg.!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica i autor pop muzike Leontina Vukomanović (37) svoju stanjenu figuru promovisala je na nedavno održanoj reviji 25 kreatora, kojom je počela Beogradska nedelja mode.
Posle duže pauze može da se pohvali da ima liniju kao na početku karijere, a kako nam je rekla, od početka godine do sad uspela je bez dijete, ali uz pridržavanje određenih pravila u ishrani, da smrša čak 12 kilograma.

– Početkom januara, posle božićnog posta, shvatila sam da mi prija laganija hrana i odlučila da se pridržavam „Testa intolerancije na hranu“, koji sam uradila kod dr Ivane Hristić. On prikazuje na osnovu vađenja krvi koje ti vrste namirnica „blokiraju“ metabolizam i takoreći deluju kao alergeni. Bilo mi je zabranjeno da jedem jabuke, pomorandže, limun, banane, grožđe i ananas, ali sam zato smela da jedem kruške, šljive, kivi, mandarine i da pijem ceđeni sok od grejpfruta. Isto važi i za povrće, meso i ostale vrste namirnica, a strogo zabranjeni bili su mi pšenica, mleko i šećer. Sve slatkiše jela sam sa fruktozom (prirodnim voćnim šećerom), hlebove od drugih vrsta žitarica. Prednost ovog načina ishrane je što zapravo nema dijete – uzdržavanja od hrane, već je sve dozvoljeno i mešanje namirnica, i jedenje noću, i količinski koliko ko hoće – priča Leontina Vukomanović za „Alo!“. Doduše, kako sama priznaje, nije baš bila preterano revnosna, ali…
– Tu i tamo sam „grešila“ sa štrudlama, kolačima, čokoladama i ponekom lepinjom, ali sam se posle svojski trudila da to ispravim. Nije samo korekcija ishrane zaslužna za moj novi izgled, već i Đura Vojvodić, moj „mister motivator“, koji mi je „prepisao“ kombinaciju „sliming“ tretmana za telo, poput LPG-a, ultrazvučne kavitacije, masaža i slično, a preporučio mi je i specijalnu zelenu detoks kafu za čišćenje organizma. Interesantno je da je radio sa mnom i pre šest godina, pred čuveni „Lepa Brena novogodišnji šou“, kada sam doterala liniju za kratko vreme.
Kada su moji prijatelji počeli da uočavaju razliku, bili su oduševljeni. Mama je jedina bila zabrinuta, jer se, kao i sve majke, bojala da se ne razbolim. Mnogi me nisu videli u „međufazama“, pa im je šok bio prevelik, ispričala nam je Vukomanovićeva.

Otkupiću haljinu koju sam nosila na reviji
Leontina kaže da joj se izlazak na pistu ne razlikuje mnogo od izlaska na scenu. Iskustva ima, još od 1995, kada je započela saradnju sa modnim studiom „Klik“ i njegovim vlasnikom, a svojim tadašnjim dečkom Nenadom Radujevićem.
– Publika je tu, kao i aplauz, jedino nemate mogućnost da nešto kažete ili otpevate. Doduše, povratak na muzičku scenu još ne planiram, to će se možda jednom dogoditi, ali potpuno stihijski, ako poželim, i ako se zvezde sklope. Model koji sam nosila na humanitarnoj reviji fonda Katarine Rebrače izradila je moja kuma Irena Grahovac. Haljina je bila sašivena na meni, i svakako ću je otkupiti na licitaciji u „Supermarketu“.

izvor: alo

A evo i slika kako je izgledala pre nego što je smršala, malo da se prisetimo..


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 16 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dara Bubamara smršala 15 kg!!!

Katarina Ostojić smršala 10 kilograma!

Marina Perazić drastično smršala!


16 komentara na “Leontina smršala 12 kg.!”

 • Anonimni
  4 jula, 2009, 18:10

  Kissing IDK Sweat

 • beba
  17 oktobra, 2009, 14:41

  Victory Victory

 • Anonimni
  25 novembra, 2009, 15:49

  Really Pissed

 • Anonimni
  25 novembra, 2009, 15:50

  No

 • Anonimni
  25 novembra, 2009, 15:51

  Hug Right Dance Cry

 • Anonimni
  5 decembra, 2009, 18:13

  :no No No :

 • anonimni
  5 decembra, 2009, 18:14

  Soldier IDK )

 • Anonimni
  27 decembra, 2009, 20:53

  Big Smile

 • Anonimni
  11 januara, 2010, 20:57

  Razz Kiss Laugh

 • Anonimni
  18 januara, 2010, 0:20

  Laugh

 • Anonimni
  7 februara, 2010, 21:01

  Clap

 • Anonimni
  11 februara, 2010, 15:28

  Hug Right

 • ana
  13 februara, 2010, 14:17

  srecnica Clap

 • Zox
  8 aprila, 2010, 10:58

  smešniste. Slika na kojoj je navodno smršala veličine 4kb a druga slika 90kb

 • Anonimni
  8 maja, 2010, 21:19

  Yes

 • Anonimni
  19 maja, 2010, 17:10

  Razz Mad Confused Cool Evil Grin Heart Beer Yawn

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump