Madona gradi školu u Malaviju

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako je prošle nedelje malavijski sud odbio njen zahtev za usvajanje trogodišnje Mersi Džejms, Madona ne odustaje od usvajanja devojčice iz Malavija, a da bi odobrovoljila tamošnje vlasti, planira da u ovoj afričkoj zemlji sagradi kuću i školuKako navodi londonski „San“, popularna pevačica je već angažovala arhitekte koji će napraviti plan za izgradnju škole za devojčice u selu Činkota.

 Škola će biti podignuta na Madoninom imanju koje je ona kupila prošle godine, a u planu je i izgradnja porodične kuće.
Da podsetimo, Madonin zahtev za usvajanje male Mersi je odbijen zato što malavijski zakon predviđa da roditelji moraju da žive najmanje 18 meseci u Malaviju. Međutim, kraljica popa se ne predaje lako, već je uložila žalbu na tu odluku, a pretpostavlja se da će najava izgradnje škole biti veliki plus za nju. Takođe, problem predstavlja i činjenica da je Madona razvedena, a po malavijskom zakonu samci i razvedeni ne mogu da usvoje decu. Doduše, zvaničnici Malavija već su se ogradili izjavom da se „svaki slučaj razmatra posebno.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona gradi školu u Malaviju za devojčice!

Madona se seli u Malavi?

Madoni odobreno da usvoji devojčicu iz Malavija?


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Madona gradi školu u Malaviju”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump