Madona krije malu Mersi od biološkog oca!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mersi Džejms, četvorogodišnja djevojčica iz Malavija koju Madona namerava da usvoji, morala je biti sklonjena na sigurno mesto prema uputima slavne pjevačice nakon što se javio otac devojčice koji navodno sada želi biti sa kćerkom.

Osoblje dečjeg doma Kondanani u kojem živi Mersi kaže da im je Madona rekla da sakriju devojčicu od oca Jamesa Kambewea koji se zadnjih sedmica pokušava zbližiti sa Mersi.

Devojčica se navodno trenutno nalazi na sigurnoj lokaciji sa nekim od osoblja iz dečjeg doma. Madona je navodno slomljena jer je morala ostaviti Mersi u Malaviju nakon što nije prošao njen zahtev za usvajanjem, a advokatima je naredila da učine šta je god moguće kako bi podneli žalbu na odluku. Slučaj će se na sudu u Malaviju ponovo razmatrati 20. aprila, a pojavljivanje oca djevojčice razgnevilo je i njenu porodicu.

Mersin ded Saxon Maunde rekao je da je Kambewa napustio grad nakon što je njegova kćerka, tada 15-godišnja Mwandida, ostala trudna.

– Ne možemo da verujemo da se taj mladić sad javlja. Sumnjičavi smo zbog njegovih namera, pogotovo zato što je našoj porodici prouzrokovao toliko patnje u prošlosti. Kad je naša draga kćerka ostala trudna, bili smo jako razočarani njome. Bila je odlična učenica i morala je da napusti školovanje. Bili smo malo osramoćeni njenom trudnoćom, ali je taj mladić mogao to ispraviti da ju je oženio. On je pobegao tvrdeći da nije otac. Bio je kukavica. Čak i kad je naša kćerka umrla rađajući Mersi, nije nam ni izjavio saučešće. On je poslednja osoba koju želimo da vidimo u životu- rekao je ogorčeni ded.

izvor: pgportal:info


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona se seli u Malavi?

Madona gradi školu u Malaviju

Madona gradi školu u Malaviju za devojčice!


Nema komentara na “Madona krije malu Mersi od biološkog oca!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump