Madona se seli u Malavi?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Madona počinje izgradnju porodične kuće u Malaviju, kako bi, prema tvrdnjama neimenovanih izvora „dobila još jednu šansu“ za usvajanje malene Mersi Džejms.

Sud u Malaviju nedavno je odbio pevačicin zahtev za „privremeno usvojenje“ trogodišnje devojčice jer nije boravila u ovoj afričkoj zemlji „najmanje 18 meseci“ koliko zakon nalaže kada je reč o ovako „delikatnom procesu“.

Američki magazin „O.K.“ prenosi izjavu izvora bliskog pevačici da je Madona nedavno počela izgradnju porodične kuće. „Madona tamo poseduje veliki komad zemlje i planira da u selu Činkhota sagradi školu za devojčice. Projektanti su već posao, a nedavno im je dala zadatak da naprave i projekat porodične kuće, na susednoj lokaciji“, rekao je izvor magazinu.

Madona smatra da bi bilo dobro za njeno najmlađe dete, sina Dejvida koji je takođe iz Malavija „da ima veze sa mestom gde je rođen“, prenosi magazin „O.K.“


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona gradi školu u Malaviju

Madoni odobreno da usvoji devojčicu iz Malavija?

Madona krije malu Mersi od biološkog oca!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Madona se seli u Malavi?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump