Madonna pomogla rodnom gradu svog porekla

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon što je razorni zemljotres, koji je prekjuče pogodio Italiju, usmrtio više od 200 ljudi i načinio ogromnu materijalnu štetu, gradonačelnik gradića Pacentra zamolio je pop zvezdu Madonnu da pomogne tom gradu.

Pacentro je rodni grad Madonninog dede, koji je iz tog mesta emigrirao dvadetetih godina XX veka.
Pop ikona poslala je „značajnu donaciju“ ovom gradu, objavila je njen PR, (draga nam) Liz Rosenberg. Procenjuje se da je Madonna odvojila oko 500 000 dolara.
„Srećna sam što mogu da pomognem gradu mog porekla i dedova“, izjavila je Madonna u saopštenju. „Saosećam sa porodicama poginulih.“

A gradonačelnik Pacentra, Fernando Caparso, pohvalio je Madonnin postupak.
„Madonna je divno postupila i dala ostalima sjajan primer. Nisam ni sumnjao u njenu inteligenciju. Morate imati to nešto da biste ostali na vrhu toliko dugo“, izjavio je Caparso i dodao: „Čovek koji je zadužen za njene koncerte u Italiji mi je dao broj njenog menadžera u Los Anđelesu, koji je želeo da razgovara sa mnom. Čućemo se večeras“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madonna pobedila Gaja na sudu!

Madonna u Budvi

Madonna u teškoj depresiji


Jedan komentar na “Madonna pomogla rodnom gradu svog porekla”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump