Madonnina druga šansa za usvajanje!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Sudski zvaničnik potvrdio je da će Vrhovni apelacioni sud Malavija razmotriti žalbu pjevačice Madone kojoj je odbijeno usvajanje djevojčice.

Početkom ovog meseca odbijen je Madonin (50) zahtjev da usvoji trogodišnju Čifundo „Mersi“ Džejms, jer nije stanovnik afričke zemlje.

„Troje sudija Vrhovnog apelacionog suda razmotriće njenu žalbu na ročištu zakazanom za 4. maj“, rekao je sudski zvaničnik Džozef Čigona agenciji AP.

„Nadam se da će žalba biti prihvaćena“, rekao je Madonin advokat u Malaviju Alan Činula, i istakao da, po pravilima, nije neophodno da se pevačica pojavi na ročištu.

Madona, koja je tokom vikenda ponovo pala sa konja, ranije je rekla da neće odustati od namere da usvoji malu Čifundo, i obezbedi sestru istog porijekla usvojenom Dejvidu Bandi.

Otac devojčice u međuvremenu je lokalnim medijima rekao da mu nije dozvoljeno da vidi Čifundo.

„Trebalo je da posetim svoju kćerku, ali mi je rečeno da ona više nije u sirotištu, već u Madoninom apartmanu u odmaralištu Kumbali, gde njeni ljudi brinu o njoj“, rekao je Džejms Kambeva (24).

Kambeva nikada nije vidio Čifundo, jer je ostavio njenu majku kada je saznao da je trudna. Ipak, rekao je da planira da se bori za starateljstvo.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Druga šansa za Rebeku Blek

Madoni odbijen zahtev za usvajanje

Madoni odobreno da usvoji devojčicu iz Malavija?


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Madonnina druga šansa za usvajanje!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump