Majkl Džekson: Otkazana „rasprodaja“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aukcija memorabilija kralja popa Majkla Džeksona je otkazana, a svi eksponati će biti vraćeni pevaču.

Daren Džulijen iz aukcijske kuće koja je trebalo da organizuje petodnevnu aukciju na kojoj bi „Petar Pan iz Nedođije“ zaradio nekoliko miliona dolara, rekao je agenciji Rojters da je nakon „novog dogovora“ sa Džeksonom koji je u međuvremenu podneo tužbu protiv njih, aukcija otkazana.

Ipak, da nije sve izgubljeno, govori činjenica da je kralj popa dozvolio da se izložba na kojoj je postavljeno oko 1.400 eksponata „održi kao što je planirano“.

„Aukcije neće biti“, rekao je Džulijen. „Želeli smo da postignemo dogovor sa Majklom Džeksonom i donekle smo to i uspeli“.

Džulijen je dodao i da će svi predmeti, uključujući i belu dijamantsku rukavicu koju je Majkl nosio u spotu „Billie Jean“, biti vraćene pop pevaču po završetku izložbe koja će se održati u hotelu „Beverli Hilton.

Džeksonov portparol Tome R. Tome, izjavio je ovim povodom da su „obe strane zadovoljne postignutim dogovorom“, kao i da je „gospodinu Džeksonu izrazito drago što će uspeti da povrati ‘Majkl Džekson kolekciju'“.

Kralj popa koji je zapao u finansijske teškoće, želeo je da održi petodnevnu aukciju svojih ličnih predmeta, ali se 4. marta ove godine predomislio i tužio aukcijsku kuću da „izvrši povraćaj“ pojedinih artikala

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Umrla legenda popa Majkl Džekson! /video/

Majkl Džekson i novi snimci -To je to! /video/

Majkl Džekson će na turneji pevati na plejbek?!


Jedan komentar na “Majkl Džekson: Otkazana „rasprodaja“!”

  • MARIJA
    14 novembra, 2009, 13:56

    Yes Victory Clap Hug Right Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump