Marijana voditeljka iz VB zavodnica ili loša devojka?

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Mnogo pre nego što je Marjana Mićić postala jedna od najpopularnijih i najpoželjnijih voditeljki produkcijske kuće „Imoušn“, po svemu sudeći, bila je velika zavodnica.Kome je Mara sve slomila srce nije nam poznato, ali sasvim je sigurno da svom bivšem dečku Beograđaninu Aleksandru Miloševiću nije ostala u lepom sećanju!

Dudući da joj je pre nekoliko godina naplatio stare dugove tako što je javno izneo niz pikanterija iz njenog burnog privatnog života. „Marijanu Mićić upoznao sam davne 1998. godine u jednom bilijar klubu u tržnom centru ‘Staklenac’ na Trgu republike“, rekao je svojevremno dvadesetdevetogodišnji Beograđanin za „Svet“. „Ona i njene drugarice Dragana i Marijana redovno su dolazile na bilijar, baš kao i ja sa svojim ortacima. Sećam se da smo se na prvi pogled dopali jedno drugom. Iako sam tada bio u dugoj i ozbiljnoj vezi sa manekenkom Tijanom Milošević, upustio sam se u paralelnu vezu sa Marijanom. Naš odnos bio je zasnovan na telefonskim razgovorima i povremenim viđanjima, jer sam zbog poslovnih i privatnih obaveza imao malo slobodnog vremena. Dva meseca bila su mi sasvim dovoljna da je dobro upoznam, nakon čega je počela da mi se gadi. U tom periodu živela je raskalašnim životom koji se uglavnom svodio na ‘otpadanje’ po gradu. Kada sam joj rekao da ne želim više da se viđam s njom, počela je da histeriše rekavši mi da će mi napraviti pakao od života. Usledili su svakodnevne pretnje, pozivi i uznemiravanja…“


Ipak, najružniju stvar, kako kaže Aleksandar, Marijana mu je učinila u leto 1998, kada je sa devojkom bio na moru u Budvi. „Jedne noći u gluvo doba, oko dva sata posle ponoći, pozvala je moju majku rekavši joj da se dogodila velika nesreća i da sam se utopio. I danas sam zahvalan Bogu što mi roditelji nisu doživeli infarkt. Kada je videla da joj fore ne pale, počela je da se nabacuje mom drugu Iliji, koji ju je vrlo brzo ‘odvojio’. Na njenu žalost, ta veza se završila jednako brzo kako je i započela. Rame za plakanje i utehu ‘Imoušnova’ voditeljka pronašla je u izvesnom Darku, koji je bio veoma problematičan momak, koji je igrajući se pištoljem upucao svog druga, a odmah zatim oduzeo je i sebi život“, u jednom dahu ispričao je Aleksandar.

Nakon ovog traumatičnog događaja, prema tvrdnjama našeg sagovornika, porodica Mićić se iz stana na Obilićevom vencu preselila u kuću na Avali da bi Marijani obezbedila duševni mir i otrgla je od lošeg društva. „Šta se dalje dešavalo sa Marijanom Mićić, zaista ne znam. Drugarica mi je pričala da ju je često viđala sa Švabom iz ‘Rana’, a da li je između njih bilo nečega, nemam pojma. Sve u svemu, ostala mi je u veoma lošem sećanju i smatram je velikom mrljom i greškom u svom životu. Ona je opičena i loša devojka i bio sam šokiran kada sam je ugledao na televiziji.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

VB: Pijana Marijana razbijala, Nemeš plakao

VB: Raskinuli Nemeš i Marijana /video/


Jedan komentar na “Marijana voditeljka iz VB zavodnica ili loša devojka?”

  • Maskana
    5 novembra, 2009, 18:59

    Mislim da momak laze i da ogorcen jer ga Marijana sigurno nije ni primjetilla.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump