Mia Borisavljević ostala bez dečka

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Tek što je izašla iz kuće Velikog Brata, Mia Borisavljević je ostala bez dečka, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Mia je, kako navodi njena drugarica, i o čemu su štampani mediji pisali u više navrata, neposredno pre ulaska u VB kuću ušla u vezu s manekenom iz Beograda Milošem Čujovićem.

Mia i Miloš su se upoznali u klubu „Mistik“, gde pevačica gostuje jednom nedeljno, kaže drugarica Borisavljevićeve. Od tada su im cvetale ruže, ali su se i Mia i Miloš trudili da vezu, što je moguće bolje, sakriju od očiju javnosti, što im po svemu sudeći nije pošlo za rukom.

– Mia nije želela da priča o tome, ali najuži krug prijatelja bio je upućen u celu situaciju. Pevačica je potom dobila poziv za učešće u rijaliti šouu, i verujem da je to bio početak kraja tek zasnovane veze – završava njena drugarica.

Tako je i bilo – Mia je ušla u kuću, a Miloš se bacio u akciju. Kako je Kurir već pisao, nekoliko dana po početku VIP VB sezone uhvaćen je u zagrljaju Sandre Afrike, a na naše pitanje šta se desilo sa njegovom i Mijinom vezom, nismo dobili odgovor. Maneken je nastavio da se viđa sa Afrikom, a na naše pitanje da li je svesna da je ukrala koleginici dečka, Sandra je odgovorila:

– Ko prvi devojci, njegova devojka, tako vam je i sa dečkom, a ko se ljuti…
Miloš, sa druge strane, tvrdi da nema nameru da „traći mladost ljubavnim vezama sa pevačicama“, te da je sve što je uradio – čist avanturizam.

Bilo kako bilo, činjenice govore drugačije, a u ovom ljubavnom trouglu, po svemu sudeći, neće biti pobednika!

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mia Borisavljević maznula dečka Ani Nikolić!

Marija Šerifović ostala bez „anđela“

Anabela Đogani i Mia Borisavljević snimaju duet!


2 komentara na “Mia Borisavljević ostala bez dečka”

  • eldina
    12 juna, 2009, 12:03

    MIA NAJBOLJA SI Heart

  • Anonimni
    15 februara, 2010, 23:42

    Cool :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump