Miki Đuričić: Kupiću kućicu kraj reke! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Mikiju Đuričiću je posle dva neuspešna pokušaja konačno pošlo za rukom da punih mesec dana izdrži u zatvorenom prostoru, tačnije u kući „Velikog brata“, što mu se i te kako isplatilo jer je upravo on pobedio u trećem VIP serijalu. Šarmantni pčelar iz Kupinova je, složićete se, ovog puta nadmašio i samog sebe. Jeste da je s vremena na vreme kad ostane bez cigareta, od nervoze grickao nokte i gutao vazduh, a zbog učestalih „grebanja“ često bio postavljan na stub srama, ali je sve u svemu dobio vrlo dobru ocenu iz vladanja.

Po proglašenju njegove pobede Đuričić nije bio voljan da odgovara na novinarska pitanja, a pogotovo na ona provokativna, iako smo očekivali da će osuti drvlje i kamenje po ostalim učesnicima.

Kako se osećaš kao pobednik?
Još uvek nisam svestan šta se dogodilo. Najbitnije je što sam izdržao do kraja i to mi se isplatilo. Eto, desilo se to što se desilo. Iskren da budem, nisam očekivao pobedu, ali sam se tome potajno nadao. Tek kad smo u završnici šoua ostali Gru, Filip i ja, pomislio sam da postoji šansa da pobedim. Inače, mislio sam da ću biti drugi, nikako prvi.

Da li su ti prethodna dva „gostovanja“ u „Velikom bratu“ pomogla da ovog puta dođeš do pobede?
Ne! Može neko da učestvuje u ovom šouu i sto puta, ali kad se uđe u Kuću sve pada u vodu. Psihički je veoma teško izdržati tu torturu i trvdim da nikakava taktika tu ne može da pomogne.

Ti nisi taktizirao?
Kao i svi u nekim trenucima možda sam… Ne, ne, ne, nema tu taktike, jer pre ili kasnije zaboraviš na kamere.

Odmah po proglašenju tvoje pobede na fejsbuku su osvanuli komentari „I seljak pobedi!“, „Zašto glupost nema granica“…
Svako ima pravo na svoje mišljenje i to je to. Ne bih više komentarisao.

Osim Milana Mumina, ne postoji nijedan ukućanin s kojim se nisi sukobio.
To nije tačno! Samo sam odgovarao na njihove prozivke i optužbe. Nisam inicirao sukobe, a pola tih ljudi se na mene naljutilo što sam imao onaj zadatak na početku. Možda sam i inicirao neki sukob, ali nesvesno.

Slažeš li se da je Maca, kada ga je publika pre nekoliko dana izviždala u živom prenosu, promenio taktiku, jer je odjednom postao miran i povučen?
Ne znam, to ćeš morati njega da pitaš. Možda se nešto smorio pa nije više mogao da izdrži pritisak. Gotivim Macu i on mi je drag.

Da li je moguće da baš niko od vas nije taktizirao?
Ne mogu to da procenim, a i da jeste ne bih ti rekao.

Kako ćeš potrošiti 50.000 evra?
Kupiću neku kućicu blizu reke da imam gde da pecam i to je to.

Izjavio si da ti je potrebno samo 15.000 evra. Da li moraš da isplatiš kockarske dugove ili je nešto drugo po sredi?
Ma ima tu svega. U suštini, treba da zakrpim neke rupe. Imam nešto malo dugova, ali nisu kockarski. Vučem ih još odavno i sad je došao trenutak da to regulišem.

Planiraš li možda da uđeš u političke vode?
To sam radio ranije, tokom devedesetih. Možda bi i ušao ukoliko bi to bila neka sprdnja pa da uzmem pare ko Marijan Rističević. Pošto se političari uglavnom sprdaju sa narodom, želja mi je da izađem za skupštinsku govornicu i da u ime naroda kažem- jebem vas sve u usta.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki Đuričić iz VB postaje voditelj!

Miki se krije na Salašu

Miki Đuričić sprema novi tv šou!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Miki Đuričić: Kupiću kućicu kraj reke! /intervju/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump