Miki: Nije Tanja ta devojka koja mi se svidela!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pobednik serijala „Veliki brat VIP ol stars“ Miki Đuričić na „Salašu 137″ čeka svoju nagradu od 50.000 evra, pomaže zaposlenima i kaže da je njegova VB ljubav bila „imaginarna“

Nedelju dana posle završetka serijala „Veliki brat VIP ol stars“, pobednik Miki Đuričić živi mirnim životom na „Salašu 137″, čekajući svoju nagradu od 50.000 evra.

Po prohladnom danu, dočekuje nas potpuno bos i u iznošenom džemperu, pokazujući da ga pobeda nimalo nije promenila.

– Čekam da mi uplate te pare, pa ću pobedu proslaviti na salašu i otići ću u Kupinovo da napravim neku žurkicu. Treba mi 15 soma da pokrpim neke rupe, a sa ostatkom nemam pojma šta ću – kaže Miki za Press.

Bežeći od svetla reflektora, vratio se na mesto na kome je proveo pola godine pre početka VB serijala.
Maca: Zafrkavali smo ga za Tanju
Dragan Marinković Maca, jedan od učesnika „VIP Velikog brata ol stars“, kaže za Press da nema nameru da se bavi ničijim ljubavnim životom, ali da su on, Filip Kapisoda i Ivana Škorić posle Mikijeve ispovesti zaista pomislili da je reč o Tanji.

– Ne zanima me ta priča, to je njegova stvar, ali je istina da smo ga zezali za Tanju – rekao je Maca za Press.

– Ostao sam isti, ništa mi nije teško da uradim. Ustao sam malo ranije, jer sam obećao prijateljima da ću im napraviti pitu. Gostima sam pokazivao štale, primio sam nekoliko rezervacija, u kuhinji sam pomagao drugarima. Najviše volim da pravim teksasko jelo „čili kon karne“ sa pasuljem, mesom, paprikama, lukom, kukuruzom i pšenicom. Kad je gužva, sa konobarima sklanjam tanjire… Sa kolegom Miletom u trećoj smeni visim na „Fejsbuku“ – opisuje svoj život na salašu.

Kaže da su osećanja prema tajanstvenoj crvenokosoj devojci, u koju se zaljubio kad su mu jednom prilikom dozvolili da nakratko izađe iz VB kuće da bi učestvovao u emisiji „Mala sestra“, nestala kad je napustio serijal.

– Sve je to bilo imaginarno. Upoznao sam je na žurki posle proglašenja pobednika. Ona je sasvim normalna devojka koja ima dečka.

Čak je i pozajmljivala glas „Velikom bratu“, radila je u trećoj smeni i najviše me je maltretirala, nije htela da mi da cigare – kaže Đuričić, i tvrdi da ta osoba nije Tanja Vojtehovski-Stevanov, kako su neki ukućani protumačili na osnovu njegovog opisa.

– Tanja me je juče pozvala, sve sam joj objasnio, pa smo se smejali tom slučaju. Istina je da je moj opis devojke ličio na nju, ali mi se znamo, čak odranije poznajem i Tanjinog supruga. Sreli smo se u toj emisiji „Mala sestra“, ali ja sam bio toliko sluđen da nisam video ništa oko sebe – dodaje on.

Dok istovaruje detelinu za konje, tvrdi da i dalje ne može da shvati pažnju koju mu mediji posvećuju:

– Shvatam da sam postao poznat, selebriti, zvezda… Ali, to je smešno! Skroman sam mladić – evo, vidiš da sam bos!

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki se zaljubio u voditeljku Tanju-Vojtehovski-Stevanov!

Miki se krije na Salašu

Miki Đuričić iz VB postaje voditelj!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Miki: Nije Tanja ta devojka koja mi se svidela!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump