Miki se krije na Salašu

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pobednik „Velikog brata“ odmara u blizini Novog Sada i nema nameru da bude deo cirkusa

Miroslav Đuričić trenutno je na Salašu 137, kod svog prijatelja Srećka Galovića, kako bi izbegao pompu se stvarila nakon njegove pobede u „Velikom bratu“. Tamo uglavnom odmara i kuva a planira da za desetak dana svrati i do Kupuinova.

– Ovde se odmaram i punim baterije. Malo sam pobegao dok se ne stiša sve oko „Velikog brata“. I dalje nisam svestan da sam pobedio. Mislim da ću to sve shvatiti tek kad mi pare legnu na račun, što će biti ubrzo. Imam sto planova u glavi šta ću raditi sa novcem. Želja mi je da kupim neku kućicu na reci i da se tamo sklonim kad sve ovo prođe. Svratiću i do Kupinova, a postoji realna mogućnost da tamo i ostanem. Šalio sam se kad sam rekao da napuštam Srbiju, ne mogu da verujem da su ljudi to ozbiljno shvatili. Pa gde bih ja išao? – izjavio je Đuričić za beogradske medije.

Miki je čvrsto rešio da se više ne pojavljuje u javnom životu a jedini izuzetak bila je akcija protiv zakona o zabrani pušenja koju je sinoć svesrdno podržao u Beogradu. Inače, dok čeka da mu uplate novac od nagrade, Miki i dalje živi normalno i bavi se seoskim poslovima na Salašu.

izvor: tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki se učlanio u stranku Rasima Ljajića!

Miki se zaljubio u voditeljku Tanju-Vojtehovski-Stevanov!

Miki: Nije Tanja ta devojka koja mi se svidela!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “Miki se krije na Salašu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump