Miki se zaljubio u voditeljku Tanju-Vojtehovski-Stevanov!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Tajanstvena ženska osoba o kojoj je pobednik „Velikog brata“ Miki Đuričić danima pričao u kući jeste voditeljka televizije Pink Tanja Vojtehovski-Stevanov
Tajanstvena crvenokosa devojka u koju se zaljubio pobednik serijala „Veliki brat VIP ol stars“ Miki Đuričić jeste voditeljka televizije Pink Tanja Vojtehovski-Stevanov!

Naime, desetak dana pred kraj rijaliti-šoua, kada su organizatori dozvolili pčelaru iz Kupinova da nakratko napusti kuću da bi učestvovao u emisiji „Mala sestra“, Miki je u holu produkcije „Emoušn“ video crvenokosu devojku koja mu se dopala na prvi pogled.

Po povratku u kuću danima je pričao o njoj, ne sluteći da je reč o poznatoj voditeljki.

Miki, naime, nije prepoznao voditeljku, s obzirom na to da prezire gledanje televizije, a i Tanja pre „Trenutka istine“ godinama nije vodila nijednu emisiju.

– Miki nam je pričao o crvenokosoj devojci, za koju je znao samo da radi za „Emoušn“ – kaže za Press bivši ukućanin Filip Kapisoda, i dodaje: – Na osnovu opisa, Maca i ja smo shvatili da je reč o Tanji.

Bivša VB ukućanka Ivana Škorić kaže da je Mikijev ventil u kući bio da razmišlja o toj devojci.

– Pričao je o devojci koju je video, opisivao je kao crvenokosu, stariju od njega, s lalinskim naglaskom, pa je Filipu i Maci palo na pamet da je reč o Tanji – kaže za Press Ivana.

Po završetku serijala Mikiju su otkrili da mu se zapravo dopala devojka koja pozajmljuje glas „Velikom bratu“, mada mu ni tada nisu rekli njeno ime. Ali, činjenica je da je Tanja Vojtehovski upravo tog dana kad je Miki nakratko izašao iz kuće u ispovedaonici govorila glasom Velikog brata!

Posle proglašenja pobednika Đuričić je o tajanstvenoj devojci izjavio sledeće, ne znajući o kome zapravo govori:

– Dopala mi se veoma jedna devojka za koju sam sad saznao da pozajmljuje glas Velikom bratu. Eto, na kraju sam se čak i zaljubio u Velikog brata.

Kako Press saznaje, Miki je u međuvremenu shvatio o kome se radi, pa je čitavog prošlog vikenda po Salašu 137 od prisutnih tražio Tanjin broj telefona da bi je pozvao. Iz kog razloga, zna samo on.
Tanja: Ne verujem!

Voditeljka „Trenutka istine“ Tatjana Vojtehovski-Stevanov za Press kaže da je za teoriju o Mikijevom zaljubljivanju čula od Ivane i Filipa, i da joj to deluje potpuno nemoguće:

– Ne mogu da poverujem u to. Ono što nikako ne bih volela jeste da se neko i u ovoj priči igra njegovom emocijama, jer je toga bilo dosta kada ga je televizija progutala i vratila nazad. Čestitam mu na pobedi i želim da pametno potroši novce, a verovatno ćemo se videti na Salašu 137, gde se sada sklonio, jer i ja često odlazim tamo.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki: Nije Tanja ta devojka koja mi se svidela!

Tanja Vojtehovski napustila Pink!

Tanja Vojtehovski raskinula s dečkom!


Jedan komentar na “Miki se zaljubio u voditeljku Tanju-Vojtehovski-Stevanov!”

  • g
    14 aprila, 2009, 11:31

    opa miki

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump