Milic izbacen iz kuce zbog vredjanja publike

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kad je voditeljka Marijana Mićić pročitala ime Milića Vukašinovića kao učesnika koji treba da napusti kuću Velikog Brata, na njegovom licu videli su se šok i neverica. Ubeđen da ga raja voli, o čemu je često pričao u kući, verovao je da će lagano proći dalje u konkurenciji sa Tijanom Stajšić i Kalimerom. Međutim, publika je odlučila drugačije, a vremešni roker nije sportski podneo poraz, pa je za svoje ispadanje optužio organizatore:

– Jedan od dvojice gazda je hteo da mi se osveti i da me izbaci pre vremena jer sam tražio dupli honorar. Nisam izbačen glasovima publike – objašnjavao je Milić pred sam izlazak iz kuće na Košutnjaku, iako je za tu istu publiku rekao kako je čini 70 odsto idiota!!!

Međutim, realnost je malo drugačija, što poznati muzičar očigledno nije shvatio na vreme.

Iako je znao da je Miki glavni favorit za pobedu, uspeo je da se posvađa sa njim i da ga naziva raznim pogrdnim imenima, što je bio dovoljan razlog za fanove pčelara iz Kupinova da glasaju protiv Milića.

Još gluplji potez bio je njegovo stalno šlihtanje folkerki Miri Škorić, koja najširu publiku „Velikog Brata“ prilično nervira, jer u kući samo priča o čišćenju i krešti pesmice Jelene Karleuše. Ali, Milić je to slučajno ili namerno predvideo, jer je na sve moguće načine pokušavao da joj uvali neke svoje pesme za nekoliko hiljada evrića, koje već dugo nikome ne uspeva da proda.

– Mira je moj favorit za pobedu. Dogovorili smo se za neku saradnju kad se završi rijaliti – rekao je Milić neposredno nakon izbacivanja.

Podsećanja radi, on je svoje pesme pokušavao da proda i u prošlom serijalu, i to pevačici Zorici Marković. Iako ga je ona izvređala na mrtvo ime, Milić je sve to progutao, pa je nakon izlaska iz kuće, u prošlom serijalu, o Zorici rekao:

– S njom ću sarađivati na nekim pesmama. Ona je tamo ispoljila neke svoje komplekse. Nisam se uvredio.

Međutim, od te saradnje nije bilo ničeg, a bojimo se da će po izlasku iz kuće i Mira Škorić zaboraviti na Milića Vukašinovića i njegovu toplu ponudu da joj uradi pesme za novi album.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miki Đuričić iz VB postaje voditelj!

Čanak i Miki favoriti u kuci VB

Maneken Filip Kapisoda iz VB zaljubljen u Cecu!


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Milic izbacen iz kuce zbog vredjanja publike”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump