Mira Škorić izaziva JK na dvoboj

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle proglašenja pobednika, u kući je organizovana žurka na kojoj su bili svi mogući likovi iz prethodnih rijaliti-šouova, neizbežni studenti Akademije Operacija trijumf, bivši ukućani VB, muzičari (recimo, članovi grupe S.A.R.S.)…

Učesnici poslednjeg serijala VB VIP All Stars su bili na žurci, ali utisak je da su neki to uradili samo zato što su morali.

Nenad Čanak je, po običaju, okupio ženski svet oko sebe i ponovo im

„lepo divanio“, Sani Armani, Ivana Škorić i njena sestra bliznakinja Bojana Janković bili su na jednoj strani, Mia je takođe bila sa sestrom i drugaricama, Maca se srdačno grlio sa vlasnikom producentske kuće „Imoušn“ (Emotion) Goranom Stamenkovićem, a di-džej je insistirao na pesmama OT-a…

Najaktivniji su, zapravo, bili pređašnji stanari kuće u Košutnjaku, pre svih Big Lale koji je sa sobom doveo sinove, od kojih je jedan pokazao zavidno umeče u brejkdensu i zaslužio pažnju mlade nade iz OT-a Milice Majstorović.

Mira Škorić je „iskulirala“ pobedu Mikija, koji je, „od početka peckao, vređao“, ali se, kako kaže, na kraju izvinio, pružio ruku i poslednjih dana u kući su bili u stanju prihvatljivog suživota.

Popularna folk pevačica u kući se predstavila kao zaštitnik svega što folk muzika predstavlja, a posebno kao čuvar imena i dela Saše Popovića i njegove Grand produkcije.

„Ko su ovi ljudi? Niko i ništa! A Saša Popović je institucija! Nisam dala na kolege, a mogla sam da budem mnogo gadna i odvratna, da im presedne život. Miki je od početka krenuo đonom, ali posle nekoliko dana sam mu stavila do znanja da ne može više tako. Mumin je nebitan lik, a prema Gruu nisam htela da budem kakva umem, jer pre svega poštujem to što on radi, a i imamo neke zajedničke poznanike“, rekla je Mira Škorić novinarima.

Osim po džangrizavosti zbog raznih stvari (pre svega glasnog jutarnjeg buđenja, ali i lenjosti pojedinih ukućana), učešće Mire Škorić u VB VIP All Stars ostaće upamćeno i po konstantnom imitiranju Jelene Karleuše.

Kada su joj novinari preneli šta je Karleuša rekla posle izlaska iz kuće u kojoj je bila 24 sata („jedini zvezdani trenuci Mire Škorić u kući bili su kada je mene imitirala“, Mira Škorić se blago nasmešila, a potom „opalila“: „Toliko je hrabra da je lajala tek kad je izašla iz kuće. Da se razumemo, nas dve se dugo znamo i nikada nismo imale svađu. Tačno je da sam je imitirala, ali to sam radila i pred njom, na njeno insistiranje“.

A na rečenicu Karleuše tokom kratkog boravka u rijaliti-šou da je ona „najbolja pevačica u kući“, Mira Škorić je rekla da je to „iskulirala“, a potom iznela predlog: „Kada se porodi, možemo da organizujemo takmičenje – ja ću pevati njene pesme i to kako treba, a ona moje, pa da vidimo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mira Škorić: JK me molila da je imitiram!

Mira Škorić na doživotnoj terapiji!

Mira Škorić progovorila o mužu!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Mira Škorić izaziva JK na dvoboj”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump