Mira Škorić: Ja sam bre bila higijeničarka u kući VB!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jedina žena koja je stigla do finala „Velikog brata“ je Mira Škorić (38). Ostala je upamćena kao osoba koja je imala sitne čarke sa pojedinim ukućanima, ali i po tome što je svesrdno branila svoje kolege tokom boravka u kući.

– Provesti 30 dana, da te budi muzika iz zvučnika koji ti je direktno iza glave, svetla koji su neoni… Ja sam se bukvalno ponašala kao da sam u svojoj kući. Ništa nisam firmirano nosila niti mi je palo na pamet. Mislim da sam bila pozitivna, imala sam svoj stav, za razliku od drugih i nisam dala da mi vređaju kolegu.
Mnogi su očekivali da ćete biti još temperamentniji…
– Dosta sam se kontrolisala, mogla sam da budem mnogo gora, toliko gadna da bi im preseo život. Bukvalno da napravim da se prekine šou. Ne radi se o tome koliko ja volim koju pevačicu, ali ovde su direktno prozivani ljudi poput Željka Joksimovića i Saše Popovića. Osobe koje su to pričale nemaju ništa iza sebe i to su neostvareni ljudi.

To sam im svima rekla u lice. Sve moje koleginice rade i zarađuju, za razliku od tih što pljuju.
Aludirate na Grua ili Mumina?
– Ma Mumin je potpuno nebitan lik. Gru je morao nekako da skrene pažnju na sebe i imao je dosta kriza za vreme boravka u kući. Ja njega nisam povredila samo zašto što ga poštujem. Za razliku od njega koji pljuje, ja poštujem to što on radi.
Šta mislite o Mikiju?
– Ne mislim ništa. I ćorava koka zrno ubode.
Niste bili u dobrim odnosima sa Tijanom…
– Ako si žena, šta radiš ti kod kuće? Ja sam, bre, bila higijeničarka u kući! Ako ti jedeš, a ja posle perem taj tanjir, pa naravno da ću da te prozovem. Iskuliraću te jednom, dvaput, ali neću stalno. Tijana je neko ko neće ništa da radi. I posle svih tih mojih reakcija, ona je možda oprala na kraju nekoliko sudova. Ali, kaži lepo „neću da radim“ i gotovo. Pa ja prva mrzim da perem sudove, ali sam ovde uništila ruke od toga. Ivana, Sandra i ja smo držale kuću čistom.
Kako komentarišete Tijanino i Macino druženje?
– Ponekad žensko stvarno treba da se stidi. Kraj priče.
Koji je bio vaš motiv za učešće?
– Mnogo radim i imam sasvim dovoljno novca tako da to nije motiv. Ušla sam u šou „Veliki brat“ prvenstveno zbog toga što se emitovao na „Pinku“.
Pričalo ste da ste dobili honorar od čak 30.000…
– Čega? Dinara? A, evra! Da sam dobila toliki novac, ostala bih ovde šest meseci. To je smešno.
Koliki honorar ste zaista dobili?
– Tajna je, a i neukusno bi bilo pričati o tome.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mira Škorić izaziva JK na dvoboj

Marijana Mićić: Lukasa bih volela da vidim u VB!

Ešton Kučer: Ja sam idiot koje je oženio Demi Mur!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Mira Škorić: Ja sam bre bila higijeničarka u kući VB!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump