Mira Škorić: JK me molila da je imitiram!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Poznata po dobrom glasu, pevačica bez dlake na jeziku koja je preko tri decenije na našoj estradi, odlučila je da otkrije detalje iz kuće Velikog Brata koje organizatori iz nepoznatog razloga nisu emitovali.

U stilu velikog buntovnika, Mira je bila ono što se od nje i očekivalo. Svima je sve govorila u lice, otvoreno se sukobljavala s pojedinim ukućanima koji su se drznuli da prozivaju njene kolege.S druge strane, pevačica je pokazala da se u kući Velikog Brata ponašala kao u svojoj, jer joj je bilo nezamislivo da iza sebe ne počisti ili pak da legne sa šminkom kako bi ujutro izgledala savršeno.

U kući si, braneći svoju branšu, pokazala da imaš stav.
– Nikada mi neće biti jasni ljudi koji pljuju po drugim osobama, koje iza sebe imaju zavidnu karijeru.

Stala sam u odbranu Saše Popovića i Željka Joksimovića zato što su oni moje kolege i ne dozvoljavam da ih neko u mom prisustvu vređa i omalovažava njihov rad. To je radio Gru, koji je poznat samo u svojoj zgradi! Njemu sam pred svima očitala bukvicu i poslala ga tamo gde mu je i mesto. On je još dobro i prošao, znam ja da budem mnogo gora!

Kako komentarišeš izjavu Jelene Karleuše, koja je u TV emisiji voditeljke Rade Radenović za tebe rekla da si, bez šminke, najružnija ukućanka?
– Nje me povredila njena izjava. Ja sam u kući bila prirodna i nisam se folirala nijednog trenutka. Pravila sam šale na svoj i tuđ račun, sprdala sam se sa svima, čistila, prala, ali sam znala i da se naljutim.

Čuli smo da te je JK pred svim ukućanima molila da imitiraš. To nije emitovano za vreme trajanja šoua. Zašto?
– Nemam pojma, verovatno to ljudima iz organizacije nije bilo bitno. Opšte je poznato da ja odlično imitiram JK, ali i karikiram njeno pevanje. Jelena je pred svim ukućanima rekla: „Hajde, Miro, molim te, imitiraj me! Ali, molim te, sledeći puta imitiraj i mog supruga Duška, jer je on stalno u mojoj senci“.

I, šta si ti uradila?
– Imitirala sam je, dok su ostali ukućani umirali od smeha. Inače, nabavila sam snimak kad me ona moli, pa su gledaoci to mogli sinoć da vide u emisiji „Zvezde Granda – narod pita“, i sada je svima sve jasno!

Kako komentarišeš Mikijevu pobedu i da li su se odnosi nakon njegovog izvinjenja i pružanja ruke popravili?
– Sada kad sam napolju, a ne u onom zatvoru, sve je drugačije. Strasti su prošle i sve je došlo na svoje mesto. Iskreno, drago mi je zbog Mikija što je pobedio! Ne kaže se džaba „treća sreća“! Miki i ja smo još u kući zakopali ratne sekire. On se ljudski izvinio, a ja sam velikodušno oprostila i nastavila dalje… Želim mu da novac uloži u pravu stvar i da napokon svoj život dovede u red…

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša: Mira Škorić je ružna i sa šminkom

Mira Škorić: Ja sam bre bila higijeničarka u kući VB!

Mira Škorić izaziva JK na dvoboj


Tagovi: [ , , , , ]

2 komentara na “Mira Škorić: JK me molila da je imitiram!”

  • 29 aprila, 2012, 18:32

    Hahahahahahaha ne zna se ovdje ko je gluplji JK ili Mira Škorić Question
    Umišljene su,glupe to nikome nije ni zanimljivo šta govore u srbiji svaka druga glupača fufa ili antitalenat je poznat! Cute

  • 29 aprila, 2012, 18:58

    Meni je bolja JK  Yawn (zgodnija i to),al Mira je duže na estradi i dosta bolje pjeva. Confused

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump