Naomi planira da se zbog ljubavi preseli u Rusiju!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Nakon gotovo godinu dana sretne veze, manekenka Naomi Campbell i ruski milijarder Vladislav Doronjin grade kuću i započinju zajednički život u Moskvi.

Naomi Campbell planira se preseliti u Rusiju. Kako je već godinu dana u sretnoj vezi s milijarderom Vladislavom Doronjinom, te živi na relaciji London, New York, Moskva, volela bi se skrasiti sa svojim dragim.


Naomi je zaljubljena poput malog deteta

Kako prenosi jedan američki list, Naomi intenzivno razmišlja o promeni adrese i o preseljenju u Moskvu. Unatoč navodnoj Doronjinovoj supruzi, koja se pojavila tek nakon što su se Naomi i Vladislav zaručili, Naomi je uspela zadržati svoju ljubav zbog koje se jedno vreme planirala prebaciti na pravoslavlje.

„Naomi i Vladislav su nerazdvojni, a ona sve više vremena provodi u Moskvi. Vladislav tamo gradi novu kuću, te bi volio da ona postane njihov zajednički dom. Naomi je spremna skrasiti se, a u Vladislava je potpuno zaljubljena“, rekao je bliski Naomin prijatelj.

izvor: svetestrade


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tajkun se razvodi zbog Naomi!

Naomi prelazi u pravoslavlje!

Naomi Kempbel se udaje u Egiptu


Jedan komentar na “Naomi planira da se zbog ljubavi preseli u Rusiju!”

  • Anonimni
    17 avgusta, 2009, 14:04

    Sweat Female Fighter Beer Coffee

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump