Nataša Bekvalac u borbi protiv raka

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Nataša Bekvalac priključila se akciji prevencije raka grlića materice, koju je pokrenula farmaceutska kuća „Glakso Smit Klajn“Popularna Novosađanka, koja je i sama nedavno imala operaciju kojom joj je odstranjen benigni tumor sa jajnika, odlučila se za ovaj korak, kako je rekla, prvenstveno kao žena i majka, ali i iz ličnih razloga, jer želi da svoja iskustva prenese svim ženama u Srbiji.

– Svakako da je jedan od razloga što sam podržala ovu akciju i ličan, jer sam i sama nedavno imala problem. Ali trenutak kada sam se definitivno odlučila da učestvujem u akciji „Precrtajmo rak grlića materice – tvoj izbor“ je kada sam videla podatke prema kojima je Srbija prva u Evropi po broju obolelih, kao i da svaki dan jedna žena umre, a četiri obole od ove bolesti. Smatrala sam da ne spadam u broj od 95 odsto žena koje nisu edukovane, ali precenila sam se, jer apsolutno ništa nisam znala o ovome – rekla je lepa Vojvođanka.

Kada je shvatila da je i ona jedna od žena koje nisu bile dovoljno informisane i saznala da u Srbiji od 1.400 obolelih umre 500 žena, šokirala se. Zbog toga je bez razmišljanja podržala akciju prevencije raka grlića materice, kojom se ženama skreće pažnja na značaj redovnih ginekoloških pregleda.

 izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 6 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nova strategija SZO u borbi protiv side

Nataša Bekvalac: Ćazim me skupo koštao!

Severina i Nataša Bekvalac zajedno u duetu!


Tagovi: [ , , ]

6 komentara na “Nataša Bekvalac u borbi protiv raka”

 • Anonimni
  4 juna, 2009, 13:32

  samo napred izdrza ces Thinking Starving Laugh

 • 254
  30 juna, 2009, 18:21

  super si natasa sve ces ti to izdrzati Yes Kissing Hug Right Hug Right Hug Right Hug Right Hug Right

 • Slavko Radosavljevic
  25 marta, 2010, 14:03

  Postovana gospodo,

  Lecenje primenom saznanja i metoda KVANTNE METODE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
  Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno veoma niskim troskovima.
  O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta.
  Internet omogucuje da se ljudi informisu i preduzmu mere za svoje zdravlje.

  APARAT EGBF PARS N5 UN… PRIMENA KVANTNE MEDICINE
  Ljudsko telo je čudestan bio elektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
  Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo bioelektromagnetski sistem sa centralnim upravljanjem.
  Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
  Medjutim,ovakav sistem je ranjiv.
  Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.)
  Zadatak IMUNO SISTEMA je prmanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.
  Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena.
  Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju negativan potencijal između -70 i – 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo od – 10 do – 20 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
  Zadatak aparata PARS N4 je popravak potencijala celija, uspostava komunikacije i unistavanje stranih i stetnih parazita na bazi generisanja rezonantnih frekvencija tih parazita pod cijim dejstvom bivaju unistene.

  Ako se zdravlje ne popravlja u predvidjenom roku upotrebom ovih aparata verovatno da je u telu unesena kriticna koncetracija teskih metala, opasnih hemikalija i dr.
  Pročitajte “Lijek za sve bolesti” od Dr. Hulde Regehr Clark, za načine pomoći vašem tijelu da eliminira otrove.
  Za eliminaciju teskih metala primenite ZEOLIT mineral ( apoteke Srbija) prema prilozenom uputstvu.

  Strujni impulsi niskog intenziteta aparata PARS N4 svojim elektromagnetskim poljem doseže duboko u ljudsko telo. Upotrebom PARS N4 tri puta na dan (tri tretmana po 93 min), kroz sedam dana ili više, može vas očistiti i od svih populacija parazita.
  Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.

  Frekvencija zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N4 tako da na njih nema uticaja.
  Vazno je shvatiti da potencijal signala emitovanih frekvencija aparata PARS N4 postize i naponski efekat ( podizanje potencijala ) celija ciji je potencijal pao ispod – 70 mV tako da te celije uspostavljaju normalni metabolizam i komunikaciju u organizmu.
  Pošto u doba ( tridestih godina proslog veka) Nikole Tesle i dr. Rifea nije postojala digitalna elektronika njihovi aparati su proizvodili signale sa sinusoidalnim frekvencijama koje (teoretski) ne proizvode harmonike. (Ti harmonici su najveće zlo radio i drugu vrstu komunikacija), ali je dr. Clark i dr Bob Bek povezali istraživanja Tesle i dr. Rifea sa time, da kvadratni signali, kakvi se koriste u digitalnoj elektronici, proizvode vrlo veliki broj harmonika. To znači da će generisani signal određene frekvencije koja ubija tačno određeni virus ili bakteriju istovremeno ubijati i mnoštvo drugih pomoću harmonika te frekvencije. Time se frekvencijski generator dr. Rifea znatno pojednostavljuje jer više nije potrebno imati precizni generator frekvencije i tablicu frekvencija za određene parazite, a uz to, nije potrebna stalna ručna promena frekvencija da bi unistili što više parazita.

  Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biofrekvencije koje mogu da pomognu obolelima od razlicitih bolesti.

  Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a vam saljem u prilogu. Takodje i informaciju o uredjaju za spontanu reemisiju EGBF PARS N4 i 5 UNI

  Moja je namera i zelja da pokusamo pomoci obolelima od ove neprdvidljive i opake bolesti i na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE.
  Autor projekta EGBF PARS N
  Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
  Tel. 34 952862991
  pars30@hotmail.com
  SKYPE…slavko.radosavljevic

 • Zoran
  28 avgusta, 2010, 16:33

  Slavko Radosavljevicu, bas si nesebican strucnjak kad umesto da radis na razvoju „svojih“ fantasticnih sprava za lecenje svih bolesti, nalazis vremena da pises tolike komentare svuda po internetu ne bi li pomogao bolesnima.
  Sarkazam na stranu, ajde malo da raskrinkavam ova tvoja lupetanja iz elektronike: Oscilator sa kvadraticnim izlaznim signalom je mnogo lakse napraviti nego sa sinusoidalnim. Kod kvadraticnog signala javljaju se mnogi harmonici cija snaga opada geometrijskom progresijom. Harmonici su celobrojni umnosci osnovne frekvencije, dakle, osnovna 1000 Hz, harmonici 2000 Hz, 3000 Hz itd. Pa sta je tu onda bolje od sinusnog oscilatora kad nema frekvencija od npr. 1001, 1002, 1003.. 1123.. 1456… 1865,23… 1999 ??? Kako se to aparatom podize potencijal celija na 70 mV kada izlazni signal ima napon od 3500 mV na mestu apliciranja na telu i to u odnosu na drugu elektrodu, a dalje opada? Kako to onda taj aparat ne steti celijama i kako im onda pomaze? Itd, itd, itd, itd…
  Ajde bre vise prestani da lupetas i unesrecujes bolesne, ima mnogo covecnijih nacina da zaradis novac.

 • Dragan
  24 oktobra, 2010, 16:57

  Slavko Radosavljević konstantno izmišlja toplu vodu. Od automatskog ograničavača brzine do kamere za snimanje prekršaja. Možda bi mogao da izmisli plug ili motorno vozilo koje bi vuklo taj plug po njivi umesto konja i volova…

 • sandro
  29 januara, 2013, 20:36

  Ma svi mi se napusite kurca

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump