Nema sumnje, No Doubt ponovo zajedno

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Članovi američke grupe No Doubt odlučili su prekinuti dugogodišnju pauzu i snimiti svoj prvi album nakon dugih šest godina.
Pevačica benda, Gwen Stefani trenutno je na promocionoj turneji svog drugog solo albuma „The Sweet Escape“, a svojim kolegama iz benda će se u studiju pridružiti nakon završetka turneje.

Bubnjar Adrian Young izjavio je za RollingStone.com da će sledećeg meseca početi raditi na materijalima za novi album sa gitaristom Tomom Dumontom i basistom Tonyjem Kanalom.

„Nas trojica ćemo raditi na par pesama i to samo muziku, a kad Gwen završi turneju, sve će biti spremno za ozbiljan rad.“, izjavio je Young. „Zajedno smo od 1987. godine i nikad nismo napravili pauzu do pre tri godine. Ta pauza je potrajala duže nego što smo planirali tako da smo sada svi željni rada i slave.“


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


No Doubt se vraća u osamdesete

Goca i Ivan ponovo zajedno?!

Čvorak i sin zajedno promovisali pesme!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Nema sumnje, No Doubt ponovo zajedno”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump