Nina Badrić napunila Sava centar!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Obučena u kreaciju od perja, poznate dizajnerice Matije Vujice, pevačica Nina Badrić oduševila je sve prisutne na svojem prvo solističkom koncertu u Beogradu. Preko četiri hiljade obožavatelja ispunilo je do poslednjeg mesta beogradski Sava centar kako bi uživali u vrhunskoj muzičkoj poslastici.

Publika je čak tri puta pozvala Ninu natrag na pozornicu, isprativši je velikim aplauzom i ovacijama.

Publika je bila ispunjena obožavateljima svih generacijama, a ono što je iznenadilo i samu pevačicu je činjenica da su svi znali reči Nininih pesama. Koncert je trajao gotovo tri sata, a Nini Badrić se na pozornici pridružio i bosanski pevač Hari Varešanović s kojim je Nina nedavno snimila videospot za pesmu „Ne mogu ti reći što je tuga“ s kojim će nastupati na Hrvatskom radijskom festivalu. Osim njega, na prekrasno uređenu pozornicu je stupila i Aleksandra Milutinović, pevačica, kantautorica i autorica Nininog hita „Da se tebi opet vratim“.

Među brojnom publikom koja je čak tri puta pozvala Ninu natrag na pozornicu, isprativši je velikim aplauzom i ovacijama, su bili pevač Željko Joksimović, njegova devojka, televizijska voditeljica Jovana Janković,  pevačice Aleksandra Kovač i Goca Tržan, Ljubiša Samardžić, glumac i bivši ministar kulture Republike Srbije Branislav Lečić, hrvatski veleposlanik u Srbiji Željko Kuprešak te brojni prijatelji Nine Badrić iz Hrvatske.

izvor: index


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dragana Mirković napunila centar „Sava“

Grupa ‘Vaya Con Dios’ napunila Centar ‘Sava’

Nina Badrić glumi u seriji!


2 komentara na “Nina Badrić napunila Sava centar!”

  • ana
    1 februara, 2010, 15:42

    nina je bas kul Coffee

  • jelena
    28 novembra, 2010, 20:25

    bas su kul ove cipele ekstra su

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump