Obezbeđenje na svadbi Žizel Bundšen pucalo u paparace

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Obezbeđenje na svadbi brazilske manekenke Žizel Bundšen i zvezde američkog fudbala Toma Brejdija ispalilo je nekoliko metaka na paparaco fotografe zbog neovlašćenog fotografisanja, prenosi „Gardijan“.

Obezbeđenje je pucalo u zadnji prozor automobila dvojice paparaca kada su pokušali da pobegnu sa venčanja zajedno sa fotografijama i video snimcima srećnog para koji se venčao u subotu u manekenkinoj vili u Kostariki.

„Boston Herald“, koji tvrdi da ima ekskluzivne slike sa venčanja koje planira da objavi sutra, naveo je da su paparaci bili iz INF foto agencije, da su se skrivali u žbunju pored vile na obali mora i tako snimali ceremoniju pre nego što su ih primetili članovi obezbeđenja.
„Fotografima, koji su identifikovani kao Juri Kortes i Rolando Aviles, bilo je naređeno da predaju svoj materijal i video snimke,“ navodi „Boston Herald“.
„Oni su to odbili i dali su se u beg, a obezbeđenje je pokušalo da ih stigne“.
„Dvojica fotografa su uskočili u vozilo koje ih je čekalo ispred vile, a jedan od stražara je zatim pucao u njihov automobil“, saopštila je foto agencija INF. „Metak je razbio zadnje staklo na kolima, proleteo između vozača i suvozača na prednjim sedištima i udario u šoferšajbnu“.
„Njujork dejli njuz“ poseduje fotografije izrešetanog vozila.
„Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Mogao sam da izgubim život zbog nekih fotografija koje Žizel nije htela da budu objavljene. Jesu li oni ludi?“, naveo je Kortes, jedan od dvojice paparaco fotografa.
Obezbeđenje je u subotu blokiralo prilaz domu poznate manekenke u Santa Teresi, gde je 30-ak gostiju prisustvovalo ceremoniji održanoj predveče, pod šatorom. Žizel (28) i Tom (31) su se inače venčali drugi put, a prvi put su bračne zavete razmenili 28. februara, u Santa Moniki, u Kaliforniji.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Žizel Bundšen: Porodila sam se u kadi

Žizel Bindšen otkrila kako je dala ime sinu

Cecu napustilo obezbeđenje!


Nema komentara na “Obezbeđenje na svadbi Žizel Bundšen pucalo u paparace”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump