Otkrivamo: Karleusa i Seka ulaze u kucu VB!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

„Emoušn“ planirao da specijalno iznenađenje u poslednjoj nedelji „Velikog brata“ budu povratak Jelene Karleuše i ulazak njene ljute rivalke Seke AleksićBomba za kraj… Seki ponudili reklamnu kampanju u vrednosti od 20.000 evra ako uđe u kuću u isto vreme kad i Karleuša Povratak Jelene Karleuše i ulazak Seke Aleksić u kuću „Velikog brata“ trebalo bi da budu poslednje veliko iznenađenje „Emoušna“ za ovaj serijal. Kako saznaje Press, čelnici „Emoušna“ zamislili su da se Karleuša vrati u kuću u Košutnjaku, u kojoj je na početku već provela 24 sata, a da joj se potom iznenada pridruži i Seka.- Jelena Karleuša je dala pristanak da se vrati u kuću na još 24 sata, a producenti su, osokoljeni činjenicom da im se zbog Pinka otvaraju sva estradna vrata, smislili da u kuću uđe i Seka Aleksić – kaže izvor Pressa iz „Emoušna“, i dodaje:


– Seki, koja je već dugo u ratu s Karleušom, ponuđena je reklamna kampanja za najnoviji album, u protivvrednosti od oko 20.000 evra. Ne znajući da će deliti istu sobu s Karleušom, njoj su se uslovi dopali, ali zbog brojnih obaveza i nastupa nije mogla da precizira tačan dan ulaska. Prvobitno je zamišljeno da to bude pre dva dana, ali je sve prolongirano kako bi se poklopilo da Karleuša i Seka istovremeno imaju slobodan dan, a da pri tom ne saznaju da je planirano da u kući nabasaju jedna na drugu. Znajući da „emoušnovci“ menjaju svoje odluke čim mediji obelodane njihove namere, nije isključeno da će i ovaj plan na kraju biti promenjen – zaključuje izvor Pressa.

Kako saznajemo, u ponedeljak je u kuću trebalo da uđe Era Ojdanić, koji je bio spakovan i spreman, ali od ove ideje odustalo se jer je iz igre nenadano ispao Milić Vukašinović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceci nudili 100.000 evra za 48 sati u kuci VB

Karleuši 5.000 evra za jedan dan u kuci VB

Seka i Karleuša snimaju duet!?


Nema komentara na “Otkrivamo: Karleusa i Seka ulaze u kucu VB!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump