Penelope Kruz svoj novi film snima u Bosni

Španska glumica Penelope Kruz (34) svoj novi film „Venuto al Mondo“ snimaće u Bosni, tačnije Sarajevu, nezvanično saznaje „Alo!“. Dobitnica „Oskara“ za sporednu ulogu u filmu Vudija Alena „Ljubav u Barseloni“ u ovom visokobudžetnom ljubavnom trileru tumačiće lik samohrane majke Bosanke.


Produkcijska ekipa trenutno boravi u nama susednoj zemlji i traži pogodne lokacije u Bosni gde će se snimati 40 odsto materijala, a početak snimanja zakazan je za drugu polovinu godine. Režiser je Serđo Kasteljito, koji je zaslužan za njen proboj u Holivud, budući da su na početku karijere slavne glumice uspešno sarađivali u filmu „Don’t Move“. Priča je zasnovana na knjizi Kasteljitove supruge Margarete Mazantini.


Otkad je dobila najprestižniju filmsku nagradu, Penelope je neumorna, jer je osim rada na ovom ostvarenju očekuju premijere novih filmova „Embraces“ Pedra Almodovara, akcionog „G-Force“ i muzičke romantične komedije „Nina“.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Penelope Kruz snima u Sarajevu

Penelope snima film u Sarajevu!

Penelope Kruz se uskoro udaje!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Penelope Kruz svoj novi film snima u Bosni”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump