Sandra proslavila rođendan na sopstvenom ostrvu!

Kategorija [ Moda, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Eks-modelsica i supruga ruskog milijardera gostima točila šampanjac i votku sa zlatnim ljuspicama

Bivša manekenka Sandra (Aleksandra NIkolić ), sada Meljničenko proslavila je prošlog vikenda 32. rođendan na ostrvu na Maldivima, koje je nedavno dobila na poklon od svog supruga, ruskog milijardera Andreja Meljničenka (37).

Kako saznaje Press, bivša članica grupe „Models“ zbog svetske ekonomske krize nije želela da pravi spektakularnu žurku, već je, za razliku od prethodnih godina, slavila u intimnoj atmosferi, u društvu supruga i najbližih prijatelja.

– Sandra je želela da žurka bude opuštena i da svi budu u kupaćim kostimima, pa se zato odlučila da rođendan proslavi na sopstvenom ostrvu na Maldivima –

otkriva izvor Pressa. – Za razliku od prethodnih godina, kada su na njenim zabavama goste zabavljale svetske zvezde poput Dženifer Lopez, Vitni Hjuston, Lenija Kravica i Marka Entonija, Sandra Meljničenko je ovog puta priredila „skromnu“ žurku. Ipak, da ne ispadne kako jednu od najbogatijih Srpkinja na svetu drma SEKA, za potrebe rođendanskog partija pripremljeni su najskuplji specijaliteti, a šampanjac i votka sa zlatnim ljuspicama točeni su u neograničenim količinama. Za zabavu je bilo je angažovano 20 konobara i brojno obezbeđenje koje je nadgledalo ostrvo – navodi sagovornik Pressa.

izor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra i nakit vredan 10 miliona dolara!

Ceca proslavila Anastasijin 13. rođendan

Dženifer Lopez proslavila rođendan! /video/


Nema komentara na “Sandra proslavila rođendan na sopstvenom ostrvu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump