Siroče s Filipina uskoro u domu Jolie-Pitt?

Iako se u poslednje vreme često svađaju te imaju pune ruke posla sa šestero dece, par je odlučan – usvojit će barem još jedno dete.

Angelina Jolie i Brad Pitt, unatoč svađama o kojima bruji gotovo celi svet, odlučni su u nameri da usvoje još jedno dete, sedmo po redu. Iako su do nedavno planirali usvojiti siroče iz Indije ili Burme, poznati je par ipak odlučio da će novo dete biti s Filipina.
Par je potvrdio kako je odustao od posvojenja u Burmi zbog strogih zakona. Angelina je prošli tjedan uzela kratku pauzu sa snimanja novog trilera ‘Salt’ te je sa svojim partnerom Bradom otputovala na Filipine. Par je potvrdio kako je odustao od posvojenja u Burmi zbog strogih zakona.

Maddoxa je Angie usvojila još 2002. godine

Iako su u poslednje vreme izbijale mnoge svađe vezane upravo uz odgoj šestero dece, Angelina i Brad ne mogu odoleti siročićima diljem sveta te su odlučni u nameri da usvoje barem još jedno dete. Do sada su usvojili dečake iz Kambodže i Vijetnama te djevojčicu iz Etiopije.

Angelina se upoznala s patnjama ljudi diljem sveta za vreme snimanja ‘Tomb Ridera’ te je odlučna u nameri da pomogne što većem broju ljudi. Posebno je osetljiva na decu, zbog čega se odlučila za posvojenje prvog djeteta Maddoxa 2002. godine.

izvor: javno.com


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina je u trećem mesecu trudnoće?!

Angelina Jolie ljubomorna na Natalie Portman

Ceca: Usvojila bih siročiće iz svoje zemlje!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Siroče s Filipina uskoro u domu Jolie-Pitt?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump