Slađa smuvala “piletinu”?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jedna od najzgodnijih domaćih pevačica Slađana Delibašić često je predmet „muških fantazija“, a da na njene vrele obline nisu imuni ni mnogo mlađi muškarci, odličan je primer Nemanja Milovanović, 25-godišnji automobilski prvak Srbije u kategoriji 1.400 kubika. Njih dvoje su se upoznali pre mesec dana tokom snimanje jedne televizijske emisije, nakon čega je krenulo intezivno SMS dopisivanje.

Poznato je da pevačica obožava brzu vožnju i korpulentne muškarce, a kako Nemanja zadovoljava oba kriterijuma, vrlo brzo je pao dogovor da odmere snage na kartingu.

Poslednjih dana njih dvoje su bili viđeni na još nekoliko javnih događaja, a zanimljiv je podatak da je Nemanja uvek nosio farmerke brenda koji se prodaje u Slađinom butiku.

Po principu „gde ima dima, ima i vatre“, Kurir je pozvao mladog automobilistu i pitao ga o „druženju“ sa zgodnom pevačicom:“ Iskreno, voleo bih da budem sa Slađom jer mislim da je ona najprivlačnija žena na domaćoj estradi“, u dahu je rekao Nemanja. S druge strane, Slađa je shodno svom iskustvu, bila umerenija u izjavama o „druženju“ sa 16 godina mlađim automobilistom. „Ženi imponuje kada joj se udvaraju mlađi muškarci. Nemanja je sladak i super izgleda“, rekla je Slađa i dodala: „Tačno je da smo se dogovorili za „karting okršaj“ jer ja obožavam brzu vožnju, pa ćemo videti ko će da pobedi“. Kako će se završiti borba na stazi, kakva će biti opklada i da li će se korpulentnom automobilisti isplatiti što je skupio hrabrosti da javno prizna da je odlepio za Slađom, pokazaće vreme.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić na moru maznula piletinu!

Nikolina smuvala bivšeg dečka Nikolićke!

Polugola Slađa na konju!


Nema komentara na “Slađa smuvala “piletinu”?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump