Svi protiv Madonne!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop diva Madona ovih dana boravi na jugu Afrike u Malaviju, gde na sve moguće načine pokušava da usvoji još jedno dete iz ove zemlje, četvorogodišnju devojčicu Mersi Džejms.

Madonina poseta izazvala je buru negodovanja među lokalnim stanovništvom, a brojne organizacije za zaštitu ljudskih prava je optužuju da svojim novcem i statusom manipuliše zakonima Malavija.

U pokušaju da sebe predstavi u što boljem svetlu Madona je na ovaj put sa sobom povela i decu, Lurd, Roka i dečaka usvojenog upravo u ovoj zemlji – Dejvida Bandu.

Pevačica će morati da sačeka petak kako bi čula zvaničnu odluku suda, a jedan od njenih advokata je izjavio da je zatražila i da joj se omogući privremeno usvajanje.
– Ona ima novac, status i koristi svoju ličnost kako bi izmanipulisala zakonske procedure. Naš je utisak da se Madona ponaša bahato – rekao je Undule Makaungula, nacionalni koordinator za ljudska prava u Malaviju.
Mnogi su i zabrinuti da Madona neće podizati Mersi Džejms u duhu hrišćanstva, već kao poklonika kabale, kojoj i sama pripada.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madoni odobreno da usvoji devojčicu iz Malavija?

Madoni odbijen zahtev za usvajanje

Madona gradi školu u Malaviju


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Svi protiv Madonne!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump