VB žurka: Marijana Mićić privodila Sajka

Kategorija [ Jet-Set ]

Pijanom Čanku pomagalo obezbeđenje, voditeljka Marijana Mićić privodila Sajka

Đetić učio mađioničara oro… Big Lale i Filip đuskanjem zabavljaju Sani ArmaniLudom žurkom u kući „Velikog brata „ proslavljen je kraj najgledanijeg serijala ovog rijaliti-šoua, ali i velika pobeda Mikija Đuričića. Pčelar iz Kupinova jedva je uspevao da se odbrani od brojnih fanova, ali su pored Mikija u glavnim ulogama bili i ostali učesnici „Ol stars“ serijala. Iako su završili na drugom i trećem mestu, Gru i Filip bili su među najveselijima, a superfinalistkinja Mira Škorić vrlo brzo je napustila poprište zabave.

Tijana Stajšić nije se ni pojavila na proslavi, dok je Maca poraz „lečio“ osmehom, u društvu svoje devojke, takođe Tijane iz Novog Sada.
Ipak, da sve ne prođe bez skandalčića pobrinuli su se voditeljka Marijana Mićić i Nenad Čanak. I dok su stasitog političara oko četiri ujutru momci obezbeđenja zbog pripitosti morali gotovo da iznesu iz kuće, lepa Mara u jednom trenutku ulovljena je u ženskoj sobi u zagrljaju Nikole Sarića Sajka, člana „OT benda“. Prisnost „Emoušnove“ voditeljke i mladog pevača otkrivena je nakon što su fotoreporteri gotovo na silu upali u prostoriju, a čitava stvar je završena tako što je, na insistiranje Mićićeve, obezbeđenje „zamolilo“ paparace da obrišu njene kompromitujuće fotke.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana Mićić: Lukasa bih volela da vidim u VB!

VB4: Marijana i Nemeš seksom drmali autobus

Marijana Mićić živi kod dečka!


Tagovi: [ , , , , , ]

Nema komentara na “VB žurka: Marijana Mićić privodila Sajka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump