Veliki Brat: Miki pobednik

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Miroslav Đuričić je u finalu pobedio Grua i osvojio 50.000 evra.zgleda da je za najpoznatijeg stanovnika Kupinova treća zaista bila sreća.On je uspeo da prvo pobedi sebe i ostane da dočeka trenutak sopstvenog trijumfa. Njegova prva izjava je bila:U lebac te jebo, pobedi ja, iako sam imao upola manji honorar.Po izlasku, Miki se našao u blagom stanju šoka, bez ikakve euforije:

Hteo bih da se zahvalim mome dedi najboljem čoveku na svetu. Trudiću se kao i do sada da pare što brže i što nekvalitetnije potrošim. Meni je trebalo samo 15.000 evra, sa ostatkom ne znam šta ću da radim. – iskren je bio kao i uvek.

Grua su po izlasku dočekale ovacije navijača, a mnogima je ostavio utisak pravične osobe i to je u stvari glavni razlog zašto je ostao do samog kraja. Po izlasku je izjavio kako ga je popularnost iz „Velikog Brata“ naterala da razmisli da se vrati javnom životu i muzici.

Ja sam išao srcem, bio sam do kraja iskren , što možda i nije najpametnije. Sa Tijanom sam se super družio, čak i kad sam osetio da ostali potenciraju priču da flertujemo. Mislim da je Maca grešio i da je zato izašao pre mene – izjavio je beogradski reper.

Prvi finalista koji je napustio kuću je bila Mira Škorić. Izjavom po izlasku je ostala pri svojim stavovima, braneći svoju branšu i sve što je u kući radila.

Drugi je ispao voditelj „Emotiona“ Dragan Marinković Maca. Za njega tako rani izlazak je ipak bio šok, koji on nije mogao da sakrije. Po izlasku je izjavio, u svom stilu, da ga ne zanima kakvo mišljenje o njemu imaju gledaoci, nego je bitno samo kakvo mišljenje oni imaju samo o sebi samima.

Za razliku od intervjua sa Tijanom, Milan je sa svojim kolegom imao jako blag kriterijum prilikom postavljanja pitanja. Maca je posle seo upravo pored Tijane, sa osmehom, ali ga je dočekala hladna i ozbiljna misica, koja sa njim nije progovorila ni reč. On je utisak o sebi popravio time što je odlučio da deo honorara da u humanitarne svrhe.

Finalista koji je treći napustio kuću je na oduševljenje prisutnih bio crnogorski predstavnik Filip Kapisoda. Njegovim izlaskom mnogima je pao kamen sa srca, jer su se plašili prošlogodišnjeg scenarija kada je modna kreatorka Mimi potpuno nenadano pobedila. Po izlasku ga je dočekao hladan tuš, jer mu je Marijana rekla da je Ksenija Pajčin izjavila da mu neće pružiti drugu šansu i da je neinteligentan.

izvor: tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veliki brat: Izbačena Mila!

Veliki brat: Goli u bazenu!

Veliki brat: Izbačena Bojana Stojković!


Tagovi: [ , , , , , , , ]

2 komentara na “Veliki Brat: Miki pobednik”

  • ALLENA
    7 aprila, 2009, 14:17

    MIKI CARE, ZASLUZENO SI POBEDIO, SVAKA CAST, SAMO NAPRED, VOLI TE CELA VOJVODINA Heart :brokenheart: Heart

  • ALENA
    7 aprila, 2009, 14:20

    :star: :star: MIKI CAREEEEEE, LJUDINO :star: :star: CELA VOJVODINA JE UZ TEBE, SAMO NAPRED MAJSTORE, VOLIMO TE Heart Heart Heart Heart Heart Dance Dance Dance MIKI YOU WIN Dance

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump