Vlado Georgijev pokazao svoju devojku!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Da je Vlado Georgiev već nekoliko godina u stabilnoj vezi sa svojom bliskom saradnicom i direktorkom marketinga jedne privatne televizije Irenom Market, znaju i vrapci na grani.

I pored toga, pjevač se na javnim događajima pojavljuje bez nje ili se, pak, odlučuje za varijantu odvojenog dolaska. Od novinara i paparaca bežali su kao đavo od krsta, a ukoliko bi ih, ne daj bože, predstavnici sedme sile negdje zatekli u paru, nastajalo bi alarmantno stanje – oboje bi se pokrivali preko glave jaknama, kišobranima ili bilo kojim predmetom koji bi mogao poslužiti u tu svrhu.

Ipak, nedavno je na internet isplivala „normalna“ fotografija sa Vladove žurke koju je organizovao u beogradskom klubu „Magacin“, na kojoj poznati pevač nasmijano pozira pored svoje drage. Krajnje simpatična devojka, što li je toliko krije?!

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đorđe Đoković pokazao devojku

Đus prvi put pokazao devojku!

Skaj Vikler pokazao novu devojku!


Tagovi: [ , , ]

Jedan komentar na “Vlado Georgijev pokazao svoju devojku!”

  • 7 decembra, 2011, 12:33

    pa sad…vlado je car,moj je covek

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump