Za Jelenu Karleušu nema krize!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša ovih dana radi na snimanju spota za pesmu „Ko ti to baje“, a cela priča pevačicu će koštati ko svetog Petra kajgana! Reditelj video ostvarenja biće, kao i do sada kad je reč o njenim spotovima, Dejan Milićević, a Karleuša je za potrebe spota naručila veliku „svarovski“ kuglu vrednu dvadesetak hiljada evra, saznaje Kurir od izvora bliskih Milićevićevoj ekipi.

Jelena je, naime, odlučila da ubrza snimanje jer će joj za koju nedelju stomačić doći do izražaja, a nije ni primereno da žena u poodmakloj trudnoći snima spot i skakuće pred kamerama, kaže naš izvor.

– Pripreme su pri kraju, a neke scene su već snimljene. Trenutno pauziramo, jer je Jelena odlučila da u spot radi što jačeg efekta ubaci veliku kuglu od „svarovski“ kristala. Budući da se ovakve stvari prave namenski, moraće da sačeka na isporuku.

Kugla će biti široka oko osamdeset centimetara, a košta tričavih dvadesetak hiljada evrića. Budući da su zbog svetske ekonomske krize narudžbe firmi „Svarovski“ dosta smanjene, pevačica neće morati da čeka uobičajeno dugo, ali je datum isporuke još uvek nepoznat. Čudno je da se pevačica odlučila na ovakve bahanalije ako se zna da prava ekonomska kriza tek predstoji, a nje neće biti pošteđeni ni estradnjaci ni sportisti – završava naš izvor.

Jelena je već na pola puta da po drugi put postane majka, pa verovatno zato i žuri da što pre završi spot za pomenutu pesmu, a da li će i ljudi u „Svarovskom“ imati sluha za njenu žurbu ili će JK morati da se zadovolji klasičnom disko kuglom, ostaje da se vidi. Sve u svemu, opšti je zaključak da Jelena ne razmišlja ni o štednji niti o ekonomskoj situaciji u zemlji, što, shodno primanjima njenog supruga, verovatno i ne treba da iznenađuje.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Francuzi hoće Jelenu Karleušu?!

Korejci tuže Jelenu Karleušu!

Jelena Karleuša zakazala koncert za maj!


4 komentara na “Za Jelenu Karleušu nema krize!”

 • LEPA LUKIC
  5 januara, 2010, 0:21

  Jump

  JELENA JE BROJ 1
  VOLIM TE JELENA NAJBOLJA SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  KOZICE
  KRAVICE
  LJUBIM LJUBIM

 • Anonimni
  5 januara, 2010, 0:24

  OMG…………………………………………………………………
  KAKO MOZETE TAKO DA PRICATE O NJOJ JELENA JA SAM NA TVOJOJ STRANI
  !!!!!!!!!!

 • Anonimni
  5 januara, 2010, 0:26

  TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK JECO OOOoOoOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooOOO

 • NINA
  5 januara, 2010, 0:32

  WOLIM JELENU KARLEUSICU
  TO JE TEPANJE NEMA LJUTIS???????
  YOU ARE THE BEST WOMEN………………………
  KRVNA MI JE SLIKA LOSIJA
  ZEMLJA ZOMBIJA
  LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
  ZNAM DA STALNO
  ALI TI LEPO Dance
  IMAS LEPE ZUBE
  NEMAM Foot-In-Mouth
  JA SE STVARNO Shame
  JA TE Heart
  JA TI SE Wilt CARICE MOJA
  ZNAM DA TI OVO NISTA NECE ZNACITI ALI TI SI NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ
  VOLI TE TVOJA NINICA

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump