Žena Mela Gibsona zatražila razvod

Žena holivudskog glumca Mela Gibsona Robin podnela je posle 28 godina braka zahtev za razvod.

Agencija Asošijeted pres (AP) javila je, pozivajući se na uvid iz sudskog registra, da je Robin Gibson u zahtevu navela kao razlog postojanje nepomirljivih razlika. U podnesku se ne navode drugi detalji razvoda, poput toga da li Robin Gibson traži udeo u imovini ili nakitu, ali se predlaže zajedničko starateljstvo nad devetogodišnjim sinom.

„Uvek smo se trudili da očuvamo privatnost i integritet naše porodice i to ćemo i ubuduće činiti“, navodi se u zajedničkom saopštenju bračnog para Gibson dostavljenom danas novinarima.
Blocked AdMel i Robin Gibson venčali su se u julu 1980. godine. Mel Gibson je jedna od najvećih holivudskih zvezda, a njegov film „Hrabro srce“ dobio je Oskara za najbolji film 1995. godine, dok je Gibson dobio Oskara za režiju.
Nedavno je čuveni glumac i režiser uslikan na plaži blizu svoje kuće u Kostariki u zagrljaju misteriozne lepotice u bikiniju.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mel Gibson postao tata po osmi put!

Razvode se Kejt Vinslet i Sem Mendez!

Glumac Džon Travolta dobio sina


Tagovi: [ , , ]

Nema komentara na “Žena Mela Gibsona zatražila razvod”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump