Zvezde OT očajne što moraju pevati narodnjake!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zvezde „Operacije Trijumf“ gostovale u Podgorici i pevale folk pesme Cece Ražnatović, Seke Aleksići Lepe Brene. Milica, Adnan, Ana Bebić i Nikola Paunović očajni zbog narodnjačkih angažmana

Muzički eksperti iz „Emoušna“ konačno su shvatili da od pop muzike ne može da se preživi, pa su svojim studentima počeli da ugovaraju narodnjačke tezge. U jeku priprema za beogradske koncerte u Sava centru (19. i 20. aprila) „vešti“ menadžeri „Melodi mjuzika“ organizovali su u Podgorici dva folk nastupa za svoja četiri ekskluzivca – Milicu Majstorović, Anu Bebić, Adnana Babajića i Nikolu Paunovića.


Svakom gostu koncerta na poklon cd

Juče je na akademiji OT organizovano druženje s bivšim studentima, a „OT bend“ je premijerno uživo izveo pesmu „Strpi se još malo“, obradu hita „Patience“ grupe „Tejk det“. Za njihove beogradske koncerte, na kojima će učestvovati 13 studenata ove rijaliti akademije, i dalje ima karata u prodaji. Svaki kupac karte na poklon će dobiti maksi singl, koji će se naći u prodaji posle koncerta. Posle koncerta studenti najavljuju i nastupe na beogradskom splavu „H2O“.

Četiri studenta „Operacije Trijumf“ nastupili su prošle nedelje u podgoričkom klubu „Buda bar“, gde su bliskim prijateljima Mila Đukanovića, na dve privatne zabave, pevali narodnjačke hitove. Izvor Pressa koji je prisustvovao mini-koncertima kaže da su Milica, Ana, Adnan i Nikola Paunović bili bezmalo iznenađeni kad su im domaćini saopštili da će morati da pevaju folk muziku.

– Adnan je i ranije pevao narodnjake, Nikola to jednako dobro radi, ali su Ana i Milica bile očajne. Ipak, morali su da odrade dva nastupa. Majstorovićka je pevala Cecine pesme, dok je Bebićka „glumila“ Brenu, a nekoliko puta za veče je izvela i „Aspirin“, pesmu Seke Aleksić (koju je komponovao Bebićkin dečko Filip – prim. ur). Kako sam saznao od gazde ovog kluba, studenti su od folk nastupa dobili po nekoliko stotina evra, dok je veći deo honorara i sav bakšiš prigrabila neka njihova menadžerka, koja ih je i dovela u Crnu Goru – navodi izvor Pressa.

Naš sagovornik dodaje da su nedavno na istom mestu pevale i „Zvezde Granda“, eksperti u folk muzici.

– Sad se vidi koliko je bila smešna „Emoušnova“ priča o borbi za očuvanje pop i rok muzike, jer su ovi klinci imali isti repertoar kao i „Zvezde Granda“. Ovu decu su navukli pričama o svetskoj pop karijeri, a završili su, protiv svoje volje, kao narodnjački pevači – zaključuje naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako saznaje Press, i ostali studenti „Operacije Trijumf“ su očajni zbog priče koja kola po „Emoušnu“ da će ubuduće sve više raditi folk nastupe.

– Što je najgore, svi imaju petogodišnje ugovore u kojima nije precizirano šta će izvoditi i snimati. Vukašin je čak rešio da ni po koju cenu ne prihvati da peva narodnjake. Milici Majstorović, koja od obećanog albuma nije dobila ništa, nedavno su ponudili da peva folk muziku i u beogradskom klubu „Vanila“, što je mlada Kragujevčanka u suzama odbila – kaže naš sagovornik.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!

Konačno novi spot OT benda /video/

Nikola Sarić-Sajko napustio OT bend


2 komentara na “Zvezde OT očajne što moraju pevati narodnjake!”

 • Ivana
  29 jula, 2009, 19:01

  ma dajte ot bend je rock bend zašto da pjevaju narodnjake kad mogu i bolje.
  dečki uz vas sam samo vi pevajte rock

 • JASNA
  30 jula, 2009, 14:06

  sramota katastrofa SADA SE VIDI DA U OVOJ ZEMLJI NEMA MESTA ZA OMLADINU OGORCENA SAM UA ZVEZDE GANDA Really Angry

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump