Adriana Lima zatražila državljanstvo Srbije!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Ministar policije Ivica Dačić primio je danas brazilsku lepoticu Adrianu Limu i našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića. Povod za zvaničan prijem je taj što je svetski top model zatražila da ubuduće bude državljanin Srbije. Dačić je prihvatio zahtev i obećao Jarićevoj izabranici da će dokumenta sa grbom naše zemlje dobiti po ubrzanom procesu. Tokom jednočasovnog razgovora sa ministrom policije, Adrijana Lima, koja je bila u društvu svog supruga, rekla je da želi da se uključi u humanitarni rad i promociju Srbije.

Dačić je prihvatio zahtev brazilske manekenke da dobije srpsko državljanstvo i ponudio da joj Ministarstvo unutrašnjih poslova izda lična dokumenta po ubrzanoj proceduri.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović: Imam srpsko državljanstvo

Marko Jarić i Adriana Lima kupili vilu od par miliona

Marko Jarić i Adriana Lima čekaju dete


4 komentara na “Adriana Lima zatražila državljanstvo Srbije!”

 • Anonimni korisnik
  28 maja, 2009, 14:16

  sta ti je ljubav Kiss

 • kokoda
  29 maja, 2009, 0:40

  Nije Adriana Lima, nego je Dacic lima, pa vidi bre koliki je.

 • elena
  4 marta, 2011, 20:01

  pa da ,….!ona moze da dobije od dacica drzavljanstvo!?!a ja posle 10 godina ne mogu!pa i ona albanka mogla sto ne bi i ova?!

 • Nevena98
  5 marta, 2011, 22:36

  Kad se radi o parama,za svakog po ubrzanom procesu stizu dokumenta.!!! I to preko veze! Pa sta ti je Srbija danas postala?! Eh. Frown Tuzno,tuzno i tuzno!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump