Anđelina i Bred još uvek su zajedno!

Iako ih američki i evropski tabloidi već uveliko rastavljaju, Angelina Jolie i Brad Pitt pojavili su se zajedno na poznati svetski filmski festival u Kanu.

Već tri meseca neizvesno je u kakvim su odnosima, jer ih niko nije video, ili slikao zajedno.

Zbog toga su mnogobrojni tabloidi na naslovnicama objavljivali priče o njihovim svađama, prevarama, izbacivanjima iz kuće i razvodu.

Kako bi demantovali celu situaciju, Angelina Jolie (33) i Brad Pitt (45) zajedno su došli na filmski festival u Kanu, gde su prošle godine objavili da čekaju blizance. Na festival su došli sinoć i odmah otišli na večeru s Quentinom Tarantinom i ekipom filma ‘Inglourious Basterds’. Angelina je bila u tamnoj haljini Salvatorea Ferragama sa životinjskim printom, a Brad je na večeru došao u tamnim pantalonama i sivoj košulji. Par se još nije zajedno pojavio na crvenom tepihu u Kanu.

Na predstavljanje filma Brad je došao sam s kolegama iz filma.

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina je u trećem mesecu trudnoće?!

Anđa i Bred sa blizancima izašli na sladoled!

Anđelina iznervirana zbog Bredovog ponašanja!


Nema komentara na “Anđelina i Bred još uvek su zajedno!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump