Ceca opet postala tetka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

U porodilištu „Narodni front“, 5. maja u 8.15, doktor Milenko Proročić porodio je Lidiju Ocokoljić, mlađu sestru Svetlane Cece Ražnatović. Na svet je stigao dečak dug 51 cm i težak 3 kg i 700 grama. Podsećanja radi, Lidija je u braku sa Predragom Ocokoljićem, fudbalerom kiparskog „Onortozisa“ sa kojima ima četvorogodišnju kćerku Helenu.

Srećni roditelji odlučili su da sinu daju ime Viktor. Inače, uz sestru je bila i Ceca nacionale koja je na dan porođaja bila u bolnici od pola sedam.

Očevici kažu bila je vidno uznemirena i nestrpljiva što po drugi put postaje tetka. Na telefonski poziv ekipe portala „Sveta“ odgovorila je vrlo kratko, da je presrećna, da je videla sestrića koji je presladak, ali da nije u prilici da duže razgovara. Pošto je porođaj protekao sjajno, porodice Ocokoljić i Ražnatović imaju razloga za slavlje.

izvor: svet

Čestitamo Lidiji i Ceciliji!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca Ražnatović na krštenju svog sestrića!

Ceca proslavila prvi Viktorov rođendan

Ceca opet Veličković!?


2 komentara na “Ceca opet postala tetka!”

  • SANJA
    5 maja, 2009, 20:33

    Victory CESTITAM! Ovo za ime me podseca na leto 2006 i neku pricu u vezi Cece Thinking Prelepo ime! Clap

  • Anonimni
    7 septembra, 2009, 14:35

    na sta te podseca matere ti ne serite vise sa tim nametanje muskaraca njoj sve sto pisu nije tacno zena je godinamaa sa nekom skroz trecom osobom Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump