Ceca opet postala tetka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

U porodilištu „Narodni front“, 5. maja u 8.15, doktor Milenko Proročić porodio je Lidiju Ocokoljić, mlađu sestru Svetlane Cece Ražnatović. Na svet je stigao dečak dug 51 cm i težak 3 kg i 700 grama. Podsećanja radi, Lidija je u braku sa Predragom Ocokoljićem, fudbalerom kiparskog „Onortozisa“ sa kojima ima četvorogodišnju kćerku Helenu.

Srećni roditelji odlučili su da sinu daju ime Viktor. Inače, uz sestru je bila i Ceca nacionale koja je na dan porođaja bila u bolnici od pola sedam.

Očevici kažu bila je vidno uznemirena i nestrpljiva što po drugi put postaje tetka. Na telefonski poziv ekipe portala „Sveta“ odgovorila je vrlo kratko, da je presrećna, da je videla sestrića koji je presladak, ali da nije u prilici da duže razgovara. Pošto je porođaj protekao sjajno, porodice Ocokoljić i Ražnatović imaju razloga za slavlje.

izvor: svet

Čestitamo Lidiji i Ceciliji!


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca Ražnatović na krštenju svog sestrića!

Ceca proslavila prvi Viktorov rođendan

Ceca opet Veličković!?


2 komentara na “Ceca opet postala tetka!”

  • SANJA
    5 maj, 2009, 20:33

    Victory CESTITAM! Ovo za ime me podseca na leto 2006 i neku pricu u vezi Cece Thinking Prelepo ime! Clap

  • Anonimni
    7 septembar, 2009, 14:35

    na sta te podseca matere ti ne serite vise sa tim nametanje muskaraca njoj sve sto pisu nije tacno zena je godinamaa sa nekom skroz trecom osobom Female Fighter

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump