Ceca u novom spotu potpuno ćelava!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Tokom proteklih decenija folk pevačicu Cecu Ražnatović (35) imali smo prilike da vidimo u različitim izdanjima; sa plavom, crvenom, crnom, kratkom kosom… ali ćelavu – nikada! Tačnije, sve do danas.

Naime, na nagovor svog kolege i prijatelja Olivera Mandića, ona je pristala da za potrebe snimanja spota za pesmu „Vreme za ljubav ističe“ predstavi sebe bez dlake na glavi. Naravno, da ne bi oštetila svoju kosu, Ceca je koristila specijalnu masku koja joj je navučena preko glave. Iako je spot sniman pre nekoliko meseci, još nije ugledao svetlost dana, ali su zato ove umetničke fotografije bar malo zagolicale maštu njene publike.
– Kada smo snimali spot, bez ijedne reči dva sata je čekala da joj naprave masku. Ali, ona je zaista vrhunski profesionalac, tako da bi bez problema sedela i šest časova.

Njena komunikacija s kamerom prosto je fantastična – izjavio je za „Gloriju“ Oliver Mandić, glavni „krivac“ za Cecinu novu transformaciju.
Pevačica za „Alo!“ kaže da se rado seća ove saradnje, kao i da je zadovoljna kakve su reakcije na njen neuobičajeni stajling.

– Sa Oliverom sam lepo sarađivala i svidela mi se njegova ideja da se predstavim u malo drugačijem svetlu. Nisam se dvoumila ni trenutak jer je ovo bio izazov i veoma sam zadovoljna efektom – kaže Ceca.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Riki Martin potpuno nag u promotivnom spotu

Vlada Vuksanović u novom Cecinom spotu!

Bijonse u novom spotu ima 200 plesačica!


5 komentara na “Ceca u novom spotu potpuno ćelava!”

 • SANJA
  15 maja, 2009, 11:29

  Solidarise sa Oliverom Big Smile CECA je uvek/svakako prelepa! Clap

 • nikolass
  16 maja, 2009, 13:49

  olivere,napumpaj usta majke ti

 • SANJA
  17 maja, 2009, 11:35

  Cute

 • Anonimni korisnik
  2 juna, 2009, 13:48

  VREME, samo vreme … Cry

 • Anonimni
  30 decembra, 2009, 1:56

  jos samo da se Oliver nasminka

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump