Dara mora da plati JK milion dinara!Presuđeno!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Advokati JK podneli još jednu tužbu protiv Dare i dve protiv Seke Aleksić!

Jelena Karleuša objavila je na svom internet sajtu tekst presude prema kojoj će njena koleginica, folk pevačica Dara Bubamara, morati da joj zbog uvreda iznetih u jednom intervjuu plati milion dinara odštete.

Karleuša je tužila Daru zbog navodnih uvreda iznetih u nedeljniku „Skandal“, a pored odštete zbog pretrpljenog duševnog bola i povrede časti i ugleda Radojka Adžić dužna je da plati i sudske troškove, kao i zateznu kamatu.

Kako za Press navodi Zoran Birtašević, šef Karleušinog PR tima, uvređena pevačica podnela je još jednu tužbu protiv Dare Bubamare, ali i dve protiv Seke Aleksić.

A nekad su bile dobre drugarice… Dara i Jelena

– Neka pevačica Radojka i ova presuda budu primer kako će proći svi oni koji unižavajući ime Jelene Karleuše pokušavaju da prave sebi kampanje. Zbog iznetih kleveta podneli smo još jednu tužbu protiv Radojke Adžić, a trenutno su u procesu i dve tužbe protiv Svetlane Aleksić, takođe zbog teških uvreda. Jelena nema nameru da se bavi likovima koji pokazujući svoje malograđanske namere pokušavaju da skrenu pažnju na sebe. Njima se bavi isključivo naš tim advokata, a za svaku uvredu moraće mnogo da plate, pa ko voli, nek izvoli – kaže Karleušin PR za Press.

Tu je i presuda:

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dara nema pojma da je Jelena Karleuša tužila???

Dara: Jelena Karleuša laže za tužbu!

Dara Bubamara izbegava sud!


5 komentara na “Dara mora da plati JK milion dinara!Presuđeno!”

 • Anonimno
  12 maja, 2009, 7:52

  E; SAD IMAMO I NAZIV ULICA GDE STANUJU( ILI GDE SU PRE STANOVALE)… – PA LOICNIJE JE TO DA PREKRIJU, NEGO KOLIKO JE „VISOKA“ ODSTETA U DINARIMA … JK SAMO NAPRED, DARA KOJA SE K***** I ONA MASNA SEKA Female Fighter SVE TO TUZITI Laugh I DOBITI NA SUDU- DABOME Grin

 • Anonimni korisnik
  26 avgusta, 2009, 17:06

  a plavi gospodin- uvreda?! i to ce jk da naplati! jk kraljica na osnuvu ove masne, male radojke Go Away

 • Anonimni
  27 decembra, 2009, 0:58

  Clap

 • miki
  17 aprila, 2010, 22:29

  bravo jelena
  volim te

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump