Dejvid Bekam ponovo uhvaćen u laži!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Iako je nedavno demantovao  informaciju da ima novu ljubavnicu, David Beckham je, ako je verovati zgodnoj Mariann Fogarasy, ponovno uhvaćen u laži

Dok mađarska manekenka tvrdi kako je bila na večeri s jednim od najpoželjnijih muškaraca na svetu David se kune u večnu ljubav prema svojoj supruzi Victoriji Beckham. „Nemam apsolutno nikakvu potrebu za drugim ženama. Victoria je jedina žena koju ja volim i želim“, izjavio je bivši vezni igrač Manchester Uniteda dok Mađarica tvrdi suprotno.

„Dao mi je poljubac i rekao da ćemo se i dalje sastajati. Pre dve sedmice sam otišla u Italiju, jer me on pozvao“

„Beckhama sam upoznala 22. aprila kada je Milan igrao prijateljsku utakmicu u Budimpešti protiv odabrane selekcije mađarske lige. Nakon utakmice sam mu dala svoj broj, a on me je kasnije i nazvao. Susreli smo se i malo popričali. David mi je dao poljubac i rekao da ćemo se i dalje sastajati. Pre dve sedmice sam otišla u Italiju, jer me on pozvao“, tvrdi plavokosa Mariann.

O celoj priči se odazvala i navodno prevarena supruga Victoria koja je neugodnost pokušala sakriti sarkazmom. „Šta je David morao reći novinarima? Možda: ‘Ja ne volim svoju suprugu’? Možda je dotična gospođica bila prisiljena reći to što je rekla“, izjavila je Posh Spice koja je suprugu već oprostila neveru.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miloš Bojanić uhvaćen u laži! /video/

Viktorija Bekam: Moj muž je najlepši muškarac na svetu!

Đuričko uhvaćen u laži!


2 komentara na “Dejvid Bekam ponovo uhvaćen u laži!”

  • an@
    13 jula, 2009, 9:48

    kakva je to rugoba No No No No .ma kakva manekenka.david Heart Heart Heart samo svoju viki.

  • kurva
    11 novembra, 2009, 20:09

    ne lazi kurvo ne lazi

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump