Devojke ne folirajte da ste glupe

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Ima devojaka koje će, iako su prilično pametne, folirati da su glupe ne bi li se tako više dopale momcima, jer veruju da dečaci vole samo „ćurkice“ koje se smeškaju i klimaju na svaku njihovu reč. Takvo ponašanje je pogrešno, iz više razloga.

Istina je da ima momaka koji vole kada je devojka manje pametna od njih; neki će čak i iskreno priznati da se „lože“ na takve devojke. Isto tako, postoje i devojke koje misle da je najbolje kad je dečko sladak i glup – još ako ima novca i voljan je da troši na njih, e, to je prava stvar. Ali, šta s tim? Da li zaista želite da budete s dečkom koji je toliko nesiguran da mu smeta ako je devojka pametnija od njega i, užasa li, ima sopstveno mišljenje koje se razlikuje od njegovog, ili s momkom koji od devojke želi da se ona smeška, klima glavom na sve što on kaže, i radi sve što on poželi?

Pored toga, nemali broj momaka uopšte nije takav. Naprotiv. Dopada im se kad je devojka pametna, jer onda mogu s njom da razgovaraju; odbojno im je kad se devojka pretvara da je glupa, pitaju se šta će joj to, zašto to radi, šta time dobija. I takvi momci su neretko super, s njima vam bude divno, možete i da pričate i da se zabavljate i da radite sve i svašta i da vam s njima nikad ne bude dosadno – i sve vreme osećate da im se sviđate baš takve kakve ste.

Ne pretvarajte se. Budite svoje. Ako nekome smeta to što ste pametne, taj dečko ionako nije za vas – šta biste uopšte radile s njim? Treptale okicama, smeškale se, klimale glavom i smrtno se dosađivale, i sve to zato da pokažete da možete da nađete dečka, a onda da pobegnete kad više ne možete da podnesete da izigravate „ćurkicu“? Pametna devojka kao što ste vi zaslužuje mnogo bolje od toga i, verujte, ako ostanete svoje, mnogo bolje ćete i naći – dečka koji je oduševljen time što ste takve kakve ste, i ne bi vas menjao ni za šta na svetu

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Volela bih da psihopatu više nikad ne vidim!

Da su lepe žene glupe je VELIKA LAŽ

Zašto on nikad ne kaže „izvini“


2 komentara na “Devojke ne folirajte da ste glupe”

 • Anonimni
  20 aprila, 2013, 8:33

  ma ija kazem da je ovo ijpo prijpo i svida mi se ma caooooooooooo volimteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee punooooooooooooooob 
  ma  nemam tij vise niocemu da komentarisem caoooooooooooooo  baj baj 

 • anonimnaa
  22 oktobra, 2015, 22:20

  Anonimni hahahha sta ti duvas liku??

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump