Digla se prašina oko Breninog koncerta!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, trebalo bi 30. maja da održikoncert u sarajevskoj Zetri, ali je u znak protesta zbog njenog gostovanja najavljen miting Zelenih beretki.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se grupa „Bojkot koncerata Lepe Brene u Zetri“, ali su pristalice ove pevačice izvršili hakerski napad, prenosi portal Monitor.ba.

Po gradu su izlepljeni plakati Lepe Brene ispod kojih su natpisi „Idi odakle si došla!“.
Fanovi Lepe Brene nedavno su podigli i tužbu protiv novinarske Midhete Kurspahić i TV Hajat, zbog navodnog pristrasnog izveštavanja o spornom koncertu.
Ovaj portal podseća da su kontroverze oko gostovanja Lepe Brene u Sarajevu počele posle objavljivanja fotografija pevačice koja se, navodno, 1992. godine u Brčkom fotografisala u uniformi Vojske Republike Srpske.
Fotografije je objavio hrvatski časopis Arena, a one su, kako tvrde, plod prikupljanja informacija čitalaca.
Fahreta Živojinović je odbacila bilo kakve navode o oblačenju ratne uniforme, izjavivši da je u Brčko otišla kako bi izbavila porodicu.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


U Hrvatskoj protesti zbog koncerta Lepe Brene!

Brenin koncert u Sarajevu pod znakom pitanja!

Uprkos brojnim protestima Brena ipak u Sarajevu!


Nema komentara na “Digla se prašina oko Breninog koncerta!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump