Džastin Tibmerlejk obradio Georgievu pesmu?! /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetski hit „Dead and Gone„, koji izvode Džastin Timberlejk i reper Ti-Aj, gotovo identičan pesmi „Ne brže od života„, koju su pre devet godina snimili Vlado Georgiev i Igor Montenigers

Ne brže od života… Džastin bez pitanja obradio Barbin hit iz 2000. godine, posvećen pokojnom Nebojši Saveljiću

Među brojnim pevačima koji poslednjih godina kopiraju muzički stil Vlade Georgieva našao se i trenutno najpopularniji pevač na svetu – Džastin Timberlejk.

Kako otkriva Press, hit pesma „Dead and Gone“, koju izvode Džastin i američki reper Ti-Aj, neverovatno podseća na hit „Ne brže od života“, koji je još pre devet godina Vlado Georgiev snimio s Igorom Lazićem Montenigersom!

Osim što obe pesme počinju rep deonicom (u stranoj pesmi taj deo izvodi Ti-Aj, a u „originalu“ Nigor) i što je refren ovog svetskog hita gotovo identičan Vladinoj pesmi, i sama atmosfera u pesmama je veoma slična. Da baš sve i nije tako slučajno, dokazuje i to što je i tematika spotova gotovo identična. Naime, poput Vlade i Igora, koji se u spotu „Ne brže od života“ dok pevaju voze automobilom, u ekranizaciji pesme „Dead and Gone“ Timberlejk i Ti-Aj takođe voze automobil.

Sporna Timberlejkova pesma nalazi se na Ti-Ajovom šestom studijskom albumu „Paper Trail“, koji je objavljen krajem septembra prošle godine. Pesmu potpisuju kompozitori Šarlejn Heris, Džastin Timberlejk i Robin Tadros, a sam Timberlejk je aranžman pesme uradio u saradnji s Robom Noksom. Džastin i Ti-Aj hit-pesmu su izveli na 51. dodeli nagrada Gremi.

Pesmu „Ne brže od života“ Vlado Georgiev i Igor Lazić (član popularne grupe „Montenigers“) snimili su posle pogibije najboljeg prijatelja Nebojše Saveljića, 2000. godine.

Vlado Georgiev nije juče odgovarao na pozive novinara Pressa, a odgovor Timberlejkovih producenata očekuje se u toku današnjeg dana.
Tema i refren isti … Obe pesme počinju rep deonicom, refreni i tematika spotova gotovo isti!

izvor: press

Tako piše press, a evo pogledajte i poslušajte obe pesme, pa ocenite sami!

https://www.youtube.com/watch?v=RThUm6SaJaY https://www.youtube.com/watch?v=fw9i-sM1BbI


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nova pesma Džastin Timberlejka

Džastin raskinuo sa Džesikom preko telefona!

Dženan snimio spot za pesmu „Ne Budi me“


Jedan komentar na “Džastin Tibmerlejk obradio Georgievu pesmu?! /video/”

  • kale
    8 avgusta, 2009, 13:46

    Question pesma uopste ne lici..

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump