Džesika Alba:Imaćemo još dece!

Džesika Alba, zvezda filmova „Sin City“ i „Fantastična četvorka“, otkrila je da ona i suprug Keš Voren u budućnosti planiraju širenje porodice.

Atraktivna glumica latino korena kaže da ona i suprug ne nameravaju da se zaustave kod jedne kćerke, Honor Marie, koja se rodila prošle godine.

– Imaćemo još dece. Verovatno još troje ili četvoro- rekla je lepa glumica, iako je priznala da je biti majka vrlo naporno.

– Ponekad, kad Honor spava, ja proveravam diše li. Iako znam da je sve OK, ponovo se još nekoliko puta vraćam i proveravam je li sve u redu. Tako makar tri ili četiri puta- otkrila je Džesika (28).

Alba je dodala i da gubljenje nakupljenih kilograma u trudnoći nije bilo nimalo zabavno.

– Kilogrami nisu nestali preko noći. Vežbala sam dva puta dnevno i zdravo se hranila. Sad nemam previše vremena da se bavim sobom, jer stalno trčkaram oko kćerke. Budući da je stalno podižem, a poprilično je teška, usput učvršćujem i ruke- kaže po mnogima jedna od najlepših holivudskih glumica.

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džesika Alba: Više nisam sebična

Džesika Alba u drugom stanju

Švarci krije još dvoje dece!


Nema komentara na “Džesika Alba:Imaćemo još dece!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump