Emina Jahović zahvaljući „balonu“ održala vitku liniju!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Da su poznate ličnosti spremne na sve kako bi što bolje izgledale, poslednja je posvedočila pevačica Emina Jahović.

Kako piše turski tabloid „Bugon“, supruga Mustafe Sandala je, da bi zadržala „devojačku liniju“, još za vreme trudnoće u želudac ubacila balon! Naime, BIB sistem (The Bioenterics Balloon System) jedan je od najsavremenijih načina neoperativnog i nefarmakološkog regulisanja telesne težine.„Nakon detaljnih pregleda kojima se pre svega utvrđuje da želudac nije oštećen, balon se ubacuje gastroskopski“, objašnjava estetski hirurg Dejan Milutinović i nastavlja: „Nakon pozicioniranja, balon se puni sterilnim fiziološkim rastvorom koji je apsolutno neutralan i neškodljiv.

Ubacuje se 400 do 700 mililitara da bi se osigurao dovoljan ‘pritisak’ na zidove želuca i tako obezbedio stalni osećaj sitosti. Balon ostaje u organizmu tri do četiri meseca, zatim se na isti način vadi ili zamenjuje drugim balonom radi nastavka regulisanja telesne težine. Zahvat je bezbolan i bezbedan, a njegovo trajanje je obično oko 20 minuta i izvodi se u blagoj anesteziji. Da rezimiramo, osnovna funkcija balona je da zauzme dve trećine želuca da bi pacijent manje jeo. Ukoliko pretera sa unošenjem hrane, dolazi do povraćanja.“Sada je jasno kako je Emini Jahović pošlo za rukom da tokom drugog stanja bude onako zgodna, pa ne čudi što je u poodmakloj trudnoći fotoreporterima turskog „Heloua“ ponosno pozirala samo u kupaćem kostimu….

Ako je to istina, hmm, stvarno svašta im pada na pamet!

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović prva preslušala pesme Bregovića

Emina Jahović i Mustafa slavili do zore!

Emina Jahović opet nosi dečaka!


4 komentara na “Emina Jahović zahvaljući „balonu“ održala vitku liniju!”

 • mara
  3 maja, 2009, 17:18

  E ovo prvi put cujem.Dakle od sad svi stavljamo balon….mislim u zeludac Jump

 • xenija
  28 avgusta, 2009, 15:16

  Victory

 • VATRA
  28 avgusta, 2009, 19:16

  BOLESNO. NEK STAVI PRVO MOZAK, TO JOJ JE PRECE Really Angry Really Angry Really Angry

 • 29 avgusta, 2009, 7:09

  hej

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump