Enrike Iglesijas stigao u Beograd!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Enrike Iglesijas, koji će večeras održati koncert u „Areni“, stigao je juče u Beograd. Čuvenog španskog pevača na Aerodromu „Nikola Tesla“ juče su dočekali brojni fanovi, od kojih je petoro sa najoriginalnijim transparentima dobilo priliku i da ga upoznaju

Kako Press saznaje, slavni pevač pred organizatore beogradskog koncerta nije postavio preteške zahteve. Portparol „Beogradske arene“ Jasmina Krstić rekla je da su Enrikeovi menadžeri tražili samo sitnice kao što su čajnik i salate: – Enrike Iglesijas nema neke posebne želje kada je ketering u pitanju, zato što je doveo i kuvara sa sobom.

Izvesno je i da neće ništa jesti pre koncerta. Jedino je od nas tražio čajnik, mleko, med i šećer, i zamolio nas je da obezbedimo vitaminske salate od voća i povrća, kako bi se osvežio i obnovio energiju – rekla je portparol „Beogradske arene“.

Enrike će u „Areni“ gotovo sigurno pevati 15 pesama – 12 numera u regularnom delu koncerta i tri bisa. Koncert bi trebalo da počne numerom „Can You Hear Me Play“, a pevaće i hitove „Love To See You Cry“, „Bailamos“… Španski kantautor rođen je 1975. godine, kao najmlađe dete čuvenog španskog pevača Hulija Iglesijasa i filipinske novinarke Izabel Prejsler.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas se venčali?!

Enrike Iglesijas slikao svoj polni organ

Džej Lo dovodi Enrikea u Beograd!


Nema komentara na “Enrike Iglesijas stigao u Beograd!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump