Frizure za ovo leto 2009 god.

Ukoliko vas zanima koje frizure će se nositi ovog leta, ovo je pravi tekst za vas. Zahvaljujući profesionalnom stručnjaku kompanije „Švarckof“ Branislavu Komazecu, koji je ekspert za trendove, otkrivamo vam četiri nova stila koja će biti apsolutni hit ovog leta.

Opušten izgled
Ovo podrazumeva dugu kosu ošišanu stepenasto koja pokriva ramena, pri čemu nema ograničenja sa različitim krajevima i pramenovima.

Vas nije briga šta drugi misle o vama, ostajete opušteni i prirodni u svakoj situaciji, svejedno da li ste na gala manifestaciji ili koncertu.
Savet frizera: Duga kosa je najizazovnija kada se uvije. Najlepše lokne ćete dobiti kada ih uvijete figarom. Da bi efekat bio potpun, lokne rastresite na kraju.

Kratko i ženstveno
Kratka kosa je sve prisutnija među damama i sve privlačnija. Ova frizura podrazumeva da je kosa isečena bez oštrih krajeva, tako da pada prirodno. Da biste razbili monotoniju, možete da kreirate prelaze koji će i nakon nekoliko nedelja zadržati željeni oblik frizure.
Savet frizera: Ukoliko želite jedinstvenu frizuru, prilikom sušenja kose izvucite šiške ka gore i učvrstite voskom za kosu.

Dugo i lepršavo
Duga i lepršava kosa je uvek u trendu. Ova frizura je karakteristična za senzualne devojke temperamentnog karaktera.
Savet frizera: oblikujte kosu jednostavnim prelamanjem po dužini, čime ćete dobiti prelepe talase i na taj način istaći dužinu kose na pravi način. Izbegavajte vezivanje kose u rep.

Slobodan stil
Jednostavno, ravno, bez volumena i toplih boja, sa linijama koje prate lice. Dužina kose varira od brade do ramena. Ova frizura se najčešće nosi na razdeljak, a pramenovi naglašavaju slobodu vašeg karaktera.
Savet frizera: Pravu eleganciju frizuri daju šiške koje su začešljane duboko sa strane. Prstima nanesite balm za ravnu kosu i začešljavajte kosu fenom i ravnom četkom dok je skroz ne osušite.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 11 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Frizure za ovu jesen

Talasi u kosi

Tajna lepe kose


11 komentara na “Frizure za ovo leto 2009 god.”

 • Anonimni
  6 jula, 2009, 12:47

  Soldier Cool Razz Beer Wilt

 • Anonimni
  6 jula, 2009, 12:48

  Heart

 • 6 jula, 2009, 17:54

  nisu bas nesto naj naj Cute

 • moderna
  14 avgusta, 2009, 12:43

  JA INACE PRATIM MODU, ALI OVOGA PUTA……… JEDNOSTAVNO NEMA SANSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FRIZURE MI SE NIKAKO NE SVIDJAJU!!!!!!!!!!!!!!! Really Angry Mad Tremble Soldier No

 • Anonimni
  7 oktobra, 2009, 7:52

  Soldier Beer Female Fighter

 • Anonimni
  9 oktobra, 2009, 22:10

  Laugh Soldier Starving Heart Heart Heart Evil Grin

 • Anonimni
  9 novembra, 2009, 9:41

  Shame Razz Sweat Coffee Coffee

 • Anonimni
  2 marta, 2010, 13:04

  Kissing Kissing

 • tvoja ljubav
  6 aprila, 2010, 21:30

  ma ni nisu neke frizure ima i bolji od ovih Razz Cry Female Fighter Jump IDK

 • Anonimni
  27 aprila, 2010, 14:21

  Frown malo je šašavo

 • Anonimni
  8 oktobra, 2011, 16:32

  kako da napravim kiku od siske

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump