Glumica iz filma „Top gun“ izjavila da je lezbejka!

Glumica koja se proslavila ulogom u kultnom filmskom hitu iz osamdesetih ‘Top Gun’, Kelly McGillis, potvrdila je ono o čemu je Hollywood godinama nagađao – da više voli cur.e
Kelly McGillis, danas 51-godišnjakinja, osamdesetih je godina postigla planetarnu slavu ulogom u filmu ‘Top Gun’, gde je glumila uz Toma Cruisea. Glumica koja iza sebe ima dva propala braka i dve kćeri odlučila je izaći u javnost i otvoreno priznati ono o čemu se već dugi niz godina nagađalo, a što je ona savršeno prikrivala.

‘Završila sam s muškarcima. Mislim da je došlo vreme da budem iskrena prema samoj sebi i da napravim korak napred u svom životu’, rekla je u intervjuu za web stranicu koja se bavi lezbijskom tematikom SheWired.com. Kelly je otvoreno progovorila o svojim homoseksualnim sklonostima, s kojima se bori još od svoje dvanaeste godine.

‘Mislim da je taj proces trajao sve od moje dvanaeste godine. Bilo je to teško putovanje za mene. U životu su mi se dogodile neke loše stvari, pa sam mislila da me to Bog kažnjava zato što sam lezbijka. Život je zaista čudan kada pričamo o spoznavanju ko smo zapravo’, rekla je Kelly.
Kelly se dosad udavala i razvodila dva puta. Iz braka s kalifornijskim milijunašem Fredom Tillianom koji je trajao 13 godina glumica ima dve kćeri, 19-godišnju Kelsey i 13-godišnju Sonoru.

Na pitanje traži li sebi partnera ili partnericu, Kelly je rekla da će njena iduća veza ‘definitivno biti sa ženom’.

Osim iz filmova ‘Top Gun’ i ‘Optužena’, Kelly je publici poznata i po ulozi u Oscarom nagrađenom filmu ‘Svedok’, u kojem je igrala sa slavnim Harrisonom Fordom.

Da se prisetimo malo filma i prelepe pesme “ Take My Breath Away“!

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kim Katral: Nikad više gola na filmu

Rijana izjavila da joj je veličina bitna!

Tanja Savić dobila ponudu da bude glumica!


Nema komentara na “Glumica iz filma „Top gun“ izjavila da je lezbejka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump