Goga Sekulić:Seka Aleksić je napredovala /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Jedini „brat“ među pevačicama svakako je Goga Sekulić, koja za sebe tvrdi da je nežna žena sa muškim srcem. S tim u vezi, poznatu pevačicu nikada nećete čuti da priča o šerpama, poklopcima i gastronomskim specijalitetima, ali ćete se zato naslušati o modnim brendovima, poznatim klubovima i gradskoj „braći“ s kojim se Sekulićeva druži. E sad, budući da je odnedavno postala i gazdarica salona za ulepšavanje, noćne izlaske je svela na minimum, ali je zato snimila singl, za koji će, kako kaže, gazde diskoteka morati dobro da se otvore kako bi ga čuli uživo. Jer, brate, Goga ne peva za siću.

Nedavno si izbacila novu pesmu, a nije prošlo ni godinu dana otkako si izdala album.Sasvim slučajno Dado Polumenta mi je predložio da obradim jedan grčki hit koji mi se već na prvo slušanje svideo, pa sam odlučila da ga snimim. Istog dana sam pesmu odnela Kopcu i Konu da urade aranžman, a potom se javila Marini Tucaković za tekst. Sve je snimljeno u novom studiju Cece Ražnatović, koji je fenomenalan. Mislim da je najsavremeniji u zemlji. Zadovoljna sam, pogotovo činjenicom da je singl „Nemam daha“ za nedelju dana sa interneta „skinut“ oko 20.000 puta. Mada, da budem iskrena, moglo je i bolje. „Gaćice“ su imale znatno bolji odjek…

Priča se da si novu pesmu izbacila iz očaja, jer si sa aktuelnim CD-om pukla.
Pukla?! Objasni mi, molim te šta znači pukla.

To znači da na poslednjem albumu nisi imala nijedan hit.
Malo ko je od mojih kolega iskren kao ja i priznaje da nam ne ide kao pre. Poslednji album mi je najkvalitetniji u karijeri, što znači da su pesme radili vrhunski autori, ali kvalitet često nije merilo uspeha. Ne bi me iznenadilo da ovaj singl, koji je samo simpatičan, premaši uspeh čitavog albuma. U mom poslu nema pravila.

Ipak, šteta tih 100.000 evra, koliko si uložila u pesme…
Nećemo o ciframa. Svi se danas nešto razbacuju i povećavaju svoje troškove duplo, ako ne i više. To mi je smešno. Ali, da sam mnogo uložila – jesam. Sa punim pravom mogu reći da sam, izuzmemo li Cecu i Lukasa, među pet pevača koji najviše ulažu u karijeru.

Ko je, uz tebe, još u vrhu?
Recimo, Seka Aleksić je baš napredovala. Vidi se da žena ulaže u sebe. Kod nje je sve na najvišem nivou – saradnici, fotke, stajling, medija plan… Dari Bubamari je, s druge strane, Marina Tucaković „legla“ sa hit-albumom. Svaka pesma je bila bum. Takođe znam da Boban Piroman mnogo ulaže u marketing, a odnedavno i Dado Polumenta.

Hvališ Seku, a ne pričate.
Nismo dobre, ali nismo ni loše. Nas dve smo bile u krajnje korektnim odnosima do snimanja „Anđela“, kad se desilo to što se desilo.

Šta se desilo?
Seka je zahtevala da se kadrovi sa mnom iseku, što su joj producenti filma i uslišili. Bez obzira na izvinjenje, bila sam veoma povređena. Ali, to na njihov obraz ide…

Kako god. Samo sam konstatovala da je čudno što hvališ Seku…
Samo sa jednom koleginicom ne razgovaram, ali to me ne sputava da budem objektivna i kažem da je jedna od najstilizovanijih žena iz javnog života. Nisam ni sujetna ni licemer, pa da pljujem po nečemu što je fakat dobro. Zna žena da se obuče, da iznese…

Ima li ta žena ime?
Rekla sam se da njeno ime nikada više javno neću izgovoriti.

Okej, reč je o Jeleni Karleuši, znamo. Nego, oblači li se bolje od tebe?
Glupo nas je porediti, ona je u jednom, a ja u drugom fazonu. Ona puca na vamp i naglašeni seksepil, dok sam ja više kežual. To, ipak, ne znači da je moja garderoba manje vredna ili kvalitetna od njene.

Kako radi kozmetički salon koji si nedavno otvorila?
Žao mi je što ga ranije nisam otvorila. Danas bih već imala lanac salona. Ranoranilac sam i imam previše slobodnog vremena. Konačno sam ga kanalisala u nešto kreativno, a u krajnjem slučaju i isplativo. Mi pevači radimo vikendom, dok smo radnim danima potpuno slobodni. Kako sam devojka koja voli da živi, kreće se, izlazi i jednom rečju bude u kontaktu sa ljudima, donedavno sam po čitav dan zujala po gradu. Na sreću, promenila sam se. Sad retko izlazim… Još jedna obaveza, u ovom slučaju salon, bilo je upravo ono što mi je svih ovih godina nedostajalo. Isuviše sam energična da bih samo vikendom radila.

Dobro je, bar te više neće zvati „gradska pajalica“.
Kad je čovek vedrog duha kao ja, a pri tom je i bez dečka, treba li da se zatvori u četiri zida? Drugo, hiperaktivna sam. Ne želim da mi život prođe samo u građenju karijere. A nisam ni od onih iskompleksiranih koleginica koje kada ne rade jedan vikend ne mrdaju iz kuće kako ih neko ne bi video.

Zar ima i takvih?
Još pitaš! Evo, već nekoliko nedelja nisam nigde pevala, ali sam svakog vikenda sa prijateljima u aktuelnim klubovima. Zameraju mi gazde što neću da spustim cenu, te radije sedim kod kuće nego da pevam za siću. Nije mi frka za pare.

Kome danas nije frka za pare…
Slušaj, sutra mogu da ostavim mikrofon i neću propasti. Školovana sam, prodorna, švajcarski državljanin, roditelji me podržavaju u svemu, tako da nikako ne mogu da doživim krah. Mogu da sačekam da napunim „Arenu“ i kažem svima – e, sada ćao, nema više! Verujte mi da moji ne bi bili iznenađeni. Kad su progutali sve skandale koje sam im tokom karijere priređivala i u najtežim situacijama me podržavali i bodrili, sigurno im ne bi bio nikakav šok kada bih im sutra saopštila da napuštam estradu. Na kraju krajeva, sebe za nekoliko godina uopšte ne vidim kao pevačicu, već kao neku „seksi biznismenku“. Na nastupe ću ići samo kao podrška kolegama… Čudna sam ti ja, nisam baš u potpunosti pevačica.

Priča se da koleginice zaobilaze tvoj salon u širokom luku.
Salon nisam ni otvorila da bih sređivala nokte koleginicama. Daleko od toga da pevačice nisu dobrodošle, ali moja ciljna grupa su studentkinje, školarci i žene koje rade ili žive u užem centru grada. Pevačice bi najviše volele da im se lampe i gelovi donose kući, pa da u svom domu nadograđuju nokte ili rade pedikir, ali kod mene taj film neće gledati. Nema povlašćenih, sve mušterije su mi jednake! Takođe, ne izigravam veliku, zlu gazdaricu, već samo vodim računa da sve bude uredno, čisto, da mušterije dobiju račun.

Bojiš li se da ti Mlađan Dinkić ne zakuca na vrata?
(smeh)… U skladu sa zakonom, svako dobija fiskalni račun. U biznisu sam pravi Švajcarac!

Nekoliko tvojih koleginica reklo mi je da si im, čim si ih srela, gurnula vizitkartu u ruku.
Pa šta?! To samo potvrđuje moje reči da su dobrodošle.

Možda su ljubomorne pa neće.
Ljubomora nije svojstvena samo pevačicama. Svuda ima ljubomore, rivaliteta. Meni mnogi zavide jer sam magnet za pozitivnu energiju. Uvek vedra, vesela, ali i hrabra. Može se reći – nežna žena sa muškim srcem.

Možda ti zato nikako ne polazi za rukom da nahvataš nekog bogatog sponzora.
Sačuvaj bože! Šta će mi sponzor?!

Pa, da ti kupi kuću, kola, dobre krpice… Ali ne, ti otplaćuješ stan na kredit.
Strašno mi je to. Nisam tako vaspitana… Roditelji su me učili da se sve postiže isključivo sopstvenim radom i da su ti plodovi najslađi. Devedeset odsto moje familije je fakultetski obrazovano i svi su manje-više uspešni. Iako smo Crnogorci, lenstvovanje nam nije jača strana, naprotiv. Užasavam se tih priča koje pominješ. A da su sponzoruše svuda oko nas, to je tačno. Radije ću biti sa nekim prosečnim momkom nego sa lovarnim lepotanom koji se neće lepo ponašati prema meni, koji me neće poštovati. Šta će mi to… da me vara vikendom dok sam van zemlje.

Ali, to kompenzuješ stanom, kolima…
Pa, ne mogu ja da vodim ljubav sa stanom i kolima! Bolje da idem taksijem i otplaćujem stan na kredit nego da spavam sama.

Znači, seks ti je vrlo važan?
Ne bih banalizovala, niti izdvajala ni jedan segment ljubavi. Za normalnu i kvalitetnu vezu bitno je sve, ne samo seks, već i komunikacija, zajednička interesovanja, razumevanje, poverenje, iskrenost…

Letos si se na sva usta hvalila da si zaljubljena. Gde odjaha princ na belom konju?
Odjaha… Sama sam već pet, šest meseci. Kada si javna ličnost, nikad nisi načisto da li te partner zaista voli ili je s tobom iz neke koristi, u krajnjem slučaju tek da bi se medijski eksponirao. S druge strane, ako insistira na skrivanju veze, počne da te muči pitanje zbog čega te krije. Opšta konfuzija… Da, letos sam bila, što se kaže, zaljubljena do ušiju. Dečko je bio sasvim normalan, anoniman, nije živeo u Srbiji. Razišli smo se iz nepoznatih razloga.

Šta znači „iz nepoznatih razloga“?
Loše sam se izrazila. Nisu nepoznati, već nisu konkretni. U jednom trenutku smo sporazumno zaključili da više ne možemo da budemo zajedno. On je imao previše poslovnih obaveza u inostranstvu, a ja sam, pak, vezana za Srbiju i Crnu Goru. Trenutno imam udvarača napretek, ali bez obzira na to što su svi uspešni, lepi momci, još nisam spremna za novu ljubav.

U poslednje vreme često si viđena sa Filipom Kapisodom, što ti je Ksenija Pajčin javno zamerila.
Iznenadila me je takva njena reakcija, pogotovo što Ksenija odlično zna da je Filipa upoznala preko naših zajedničkih prijatelja.

Zar bi tebi bilo svejedno da ti Ksendža malo-malo kafeniše sa bivšim?
Verovatno ne bi… Da, smetalo bi mi. Ali, možda smo Filip i ja bili na poslovnom sastanku…

Ne znam samo o kakvom bi poslu moglo da bude reči!
Šalu na stranu, Kapisoda i ja se znamo godinama. Znam i Petra i čitavu njihovu porodicu. Imajući sve to u vidu, smešno mi je što su me mediji, pa i Ksenija, sa Filipom doveli u ljubavnu vezu.

Pre seksualnu.
Još gore!

Ne znam šta da ti kažem, ali Ksenija se ljuti što zajedno ispijate pića.
Ispijali smo i još sto puta ćemo! Filip je moj drug.

Podržala bi ga kada bi sutra odlučio da se pomiri sa Ksenijom?
Bih, što ne bih. Sve za ljubav! Ma, pevala bih im i na svadbi, i to od srca. Ali, mislim da nema ništa od pomirenja… Čula sam da se zaljubio u neku manekenkicu iz Milana. Ne znam, još je nije predstavio društvu.

A ja sam čula da je odlepio za Cecom i da koristi svaku priliku ne bi li joj se našao u blizini.
Ceca je fatalna žena, to je logično. Ne znam je l’ tačno to što kažeš, ali da je u jednom većem društvu prokomentarisao da je prelepa, to mogu da potvrdim. Što se Cece tiče, koliko znam, i dalje je solo i nije zaljubljena.

Lepa Lukić se nedavno kod Lee Kiš prilično negativno izjasnila o tvojim vokalnim sposobnostima.
Jeste, kad me je Lea stavila u emisiju sa samim zverkama – Lepom, Cakanom, Usnijom i Vesnom Zmijanac. Smrzla sam se kad sam videla sa kim gostujem, u pozitivnom smislu, uz poštovanje njihovih godina i karijera. Ta izabrana izvorna pesma mi nije legla, tako da se nisam proslavila. Ali, to i nije moj fazon. Zasigurno bi neka od tih starijih koleginica bolje otpevala.

Neko ti je skoro ponudio da snimiš pesmu „Šanerka“. Hoćeš li?
(smeh)… Meni samo nude pesme za koje treba imati hrabrosti. Otpevam li tu pesmu, vratiću se nekim glupim pričama s početka karijere, a to mi ne treba. Možda je to ipak pesma za neku novu, mlađu Gogu, koja tek treba da se dokazuje.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goga Sekulić tužila Karamelu!

Seka Aleksić i Jelena Karlueša! /intervju/

Goga Sekulić poručila Karleuši da puši k***c


3 komentara na “Goga Sekulić:Seka Aleksić je napredovala /intervju/”

 • SANJA
  4 juna, 2009, 15:24

  mesecar je zakon pesa

 • IGOR
  19 septembra, 2010, 20:34

  Kissing EKSTRA IZGLEDAŠ Kissing

 • 18 novembra, 2010, 23:42

  super je Goga, lepo i prica, nije neka tupava ko gomila sa estrade, vidi se da je emancipovana, ali su joj slike jos lepse, ipak meni je Seka Aleksic KRALJICA!!!!
  zonga

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump