Intervju sa Karamelom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Da li ste čitali intervju sa Karamelom? Ako do sada niste, evo prilike da pročitate:-)!

Na popularnom sajtu „Jutjub“ njegove imitacije gledanije su od spotova većine folkerki koje predstavlja na komičan, ali i surovo realan način. Jer, kad padnu maske, i najveće zvezde imaju mane, koje je on uočio deleći s njima hotelske sobe po belom svetu, ali i garderobu. Upravo zbog toga, Goran Stojićević Karamela tačno zna gde treba da udara. Mnoge zvezde je naljutio, neke su mu oprostile, a neretko su padale i teške reči. Posle dvadeset godina uspešne karijere postigao je mnogo i postao sve samo ne sažaljiv. I dalje ih ne štedi, a kako stvari stoje, izgleda da nikada i neće. Ako ih ne oplete karikirajući njihov lik i delo, onda ih izrešeta u svojoj autorskoj emisiji „Servis Karamela“, ali i u otvorenim razgovorima sa novinarima.

„Servis Karamela“ je za kratko vreme postigao veliki uspeh i rekordnu gledanost.

Da li je neko odbio gostovanje?
Moram priznati da me do sada niko nije odbio. Jedino sam s Cecom kontaktirao dva puta, ali nismo uspeli da se uskladimo oko termina. Smatram da dovoljno vredim i da moje ime nešto znači u svetu šou-biznisa, i zbog to ne želim nikoga da molim. Možda sam to i radio na početku karijere, kada mi je pomoć bila neophodna, ali sam zahvalan svima onima koji su mi pružili podršku. Nivo emisije sam podigao onog trenutka kada sam u nju počeo da dovodim glumce, političare i sportiste, a to mi je mnogo veća satisfakcija nego kad radim sa pevačima.

Ko ti je napravio najveći rejting?
Kako ko, pa ja! (smeh) Dao si mi odličan šlagvort da kažem da Jelena Karleuša preteruje kad kaže, a to često čini, da jedino ona pravi visok rejting. Mislim da ipak ja prednjačim u tome, a evo i zašto. Kada sam gostovao u emisiji „Vi pitate“ kod Rade Radenović, rejting je bio 10, što je znatno više u odnosu na rajting koji su napravili gosti poput Tanje Savić, Isidore Bjelice, pa i Karleuše. Ipak, nisam od onih koji to potenciraju. Evidentno je da sam zanimljiv, elokventan i dovoljno provokativan da mogu da držim pažnju gledalaca.

Zar nisi nedavno izjavio da je JK najveća zvezda ne samo u Srbiji, već i na celom Balkanu, a sad kažeš da ona ne diže gledanost?
Jesam to izjavio, ali isključivo da bih joj napravio reklamu. Ako si zaista pomislio da to i mislim, onda ti nisi normalan. (smeh) Od mene se očekuje da budem zabavan i duhovit, jer sve je to šou-biznis. Jelenu poznajem od njene dvanaeste godine i mogu ti otkriti da je ona još kao klinka čitala moje intervjue i pažljivo posmatrala kako se to radi, tako da je taj segment šou-biznisa zapravo naučila od mene. Imala je najboljeg profesora i upravo zato je i najbolja.

Pa šta joj onda zameraš?
Ona je okej osoba, ali joj nikako ne leže priče o avionima, kamionima, palatama, vilama… Ne može da izjavljuje da ima privatni avion, a kolege je redovno viđaju na JAT-ovim linijama! Ne znam čemu te priče. Mnogo je bolje kada čovek ima nekoliko lokala koje može da izdaje i onda ne mora da ide da peva pošto poto. Takođe, nisu mi jasne ni pevačice koje se porode a posle dva meseca krenu na tezge, dok po novinama puštaju priče da su se udale za budže koji su puni love. To mi je apsolutni hit! Iako se pravdaju time da su se uželele publike, smatram da obožavaoci nikome ne mogu da zamene njegovo dete i da je pravi razlog zapravo taj što su ostale bez para. Kako kaže ona pesma grupe „Models“: „Pare, pare, pare, volim samo pare, mojoj duši napaćenoj samo pare fale…“

Znaš i sam da su garderoba i ostali prateći elementi za negu beba veoma skupi.
Jeste sve to skupo, ali mnoge od njih napucavaju cene. Po meni je nedopustivo da neko ističe da njegova beba nosi štikle. Možda će ovo zvučati grubo, ali smatram da je to jedna velika navlaka za pedofile. Kada bebi od pet meseci obuješ štiklice, to deluje kao da zagovaraš pedofiliju, a ti bolesnici se primaju. Šta sledeće možemo očekivati! Da izjavi kako je Atini kupila haltere, jer ako je pazarila naočare i štiklice, još jedino nedostaju halteri i podvezice. Ne želim da radim takve stvari da bih dobio naslovnu stranu. Samo sam jednom slikao mog Vasilija i više nikada. Kada on jednog dana završi fakultet, onda neka se eksponira kako mu volja, jer će tada imati dovoljno pameti da sam odluči o tome kako želi da se prezentuje u javnosti. Ukoliko bude imao tih ambicija, naravno.

Kada ćeš Karleušu zvati u emisiju, pošto ti je toliko inspirativna?
Dogovarali smo se oko toga, ali je u međuvremenu zatrudnela pa smo to malo pomerili. Svakako će biti gost u mojoj emisiji.

Zar zaista misliš da će ti posle svega što si rekao doći u emisiju?
A šta sam ja to izjavio?! Sve što sam rekao je poučno i edukativno. Nisam mislio ništa loše, niti sam imao nameru da je uvredim.

Hoćeš li i Seku Aleksić da „servisiraš“?
Ne! Seku ipak nećete imati prilike da vidite u mojoj emisiji. Isključivo zovem goste koji imaju i drže nivo. Narodne pevačice su, po meni, degradirane. Ugostio sam Miru Škorić, Indiru Radić, Snežanu Đurišić, Zoricu Brunclik, Stoju, Nadu Topčagić, a to je sama elita folk scene i imena koja s ponosom pominjem. Biram isključivo ljude koji imaju zanimljivu priču. „Zvezde Granda“ su mi apsolutno nezanimljive, osim Slavice Ćukteraš. O čemu ja da pričam četrdeset minuta sa Tanjom Savić kad ona ne zna ni kako joj se baba zove! Kad sam to čuo, automatski sam je precrtao sa spiska potencijalnih gostiju.

Posle intervjua u kojem si izjavio da bi Luj Viton, da je živ, Seki Aleksić zabranio da nosi njegove modele, od nje ti je stigla predtužba. Da li je zbog toga eskiviraš?
Ma kakvi. Kada sam ja nosio „luj viton“ krpice, ona nije ni postojala. Malo mi je pase ta priča o firmiranoj garderobi, jer je nosim čitavog života i to je sasvim normalno za nekoga ko se bavi javnim poslom. Nisam hteo da kažem da ona ne zaslužuje da nosi taj brend, ali pošto sam čuo da ima sopstvenu liniju garderobe, onda bi trebalo da nosi i reklamira svoje modele. Bar bih ja tako postupio. Smatram da sam čovek od ukusa, a kada neko pretera sa velikim amblemima, zastavama i grbovima na garderobi, onda mi to smeta. I pored toga, Seka i ja imamo korektan odnos i nikada se nismo svađali, već mislim da je loše savetuju ljudi koji je okružuju. Suludo je tužakati se sa kolegama zbog nekih izjava koje nisu epohalnog karaktera. Čujem da će novac koji naplati sudskim putem da uloži u svoj humanitarni fond. Pa Lepa Brena je održala najviše humanitarnih koncerata od svih pevača, a to nikada nije pomenula. Ne treba da glumiš ludilo i tužakaš kolege za svaku izjavu koja ti nije po volji. Madona, Britni Spirs i ostale svetske face to nikada ne bi uradile.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Intervju sa glumicom Milenom Vasić- Ražnatović

Saša Ćurčić: Zaljubio sam se u Anu Nikolić!/intervju/

Intervju sa decom Majkl Džeksona! /video/


3 komentara na “Intervju sa Karamelom!”

 • Anonimno
  2 maja, 2009, 20:19

  Laugh Hug Right Karamela zakon! Victory Clap

 • *
  4 maja, 2009, 23:06

  No KARAMELA TRAVESTIT Laugh Laugh Laugh

 • Anonimno
  5 maja, 2009, 11:34

  Ok. 2pomaslo“ i jeste, ali je jedan od retkih koji se „usudi“ da kaze NA GLAS sto drugi ne bi smeli ni pomisliti – i zato – Clap Victory Wilt

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump